Suomen pysyvä edustusto YK:ssa New Yorkissa hakee assistenttia

Suomen pysyvä edustusto YK:ssa New Yorkissa hakee assistenttia

Suomen pysyvä edustusto YK:ssa New Yorkissa hakee kielitaitoista, palveluhenkistä, organisointi- ja yhteistyökykyistä assistenttia vuoden määräaikaiseen tehtävään 1.3.2020 lukien tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä sovelletaan paikallisesti palkatun työntekijän työehtoja.

 Assistentin keskeiset tehtävät ovat:

- Rauhan ja turvallisuuden yksikön sihteeripalvelut
- kokous- ja matkajärjestelyt
- edustustilaisuuksien järjestelyt
- vierailuvalmistelut
- kirjeenvaihto eri YK-tahojen kanssa
- muut edustuston päällikön määräämät tehtävät

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta työajoissa ja dynaamisen ja nopeatempoisen työympäristön edellyttämää paineensietokykyä.

Hakijalta edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja sekä sopivaa pohjakoulutusta (esim. merkonomi, HSO-sihteeri tai tradenomi) ja aiempaa kokemusta assistentin tehtävistä. Työlupa Yhdysvaltoihin katsotaan eduksi samoin kuin kokemus työskentelystä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Vuoden määräaika sisältää 4 kk:n koeajan.

Vapaamuotoiset suomenkieliset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 19.12.2019 mennessä osoitteeseen; Permanent Mission of Finland to the United Nations, 605 Third Avenue, 35th floor, NY 10158 tai sähköpostilla sanomat.yke(at)formin.fi. Edustusto on yhteydessä vain haastateltaviin.

Tehtävässä sovelletaan paikallisesti palkatun työntekijän työehtoja. Työnantaja ei osallistu muutto-, asumis-, lasten koulutus- tai muihin vastaaviin kustannuksiin.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.poliisi.fi/supo. Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa lähetystöneuvos Hanna-Leena Korteniemi ja työsuhteen ehtoihin liittyviin kysymyksiin vastaa hallinnollinen avustaja Raisa Rautala (etunimi.sukunimi(at)formin.fi).