Avoin työpaikka: Taloudenhoitaja, Suomen YK-edustusto, suurlähettilään virka-asunto, New York

Suomen YK-edustusto hakee palvelukseensa osa-aikaista taloudenhoitajaa 1.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Taloudenhoitajan tehtäviin kuuluvat suurlähettilään edustustilaisuuksien valmisteluissa ja tilaisuuksien tarjoilussa avustaminen, virka-asunnon siivous, vaatehuolto ja muut työantajan määräämät tehtävät. Tehtävään valittavalla tulee olla valmius työskennellä ajoittain myös iltaisin. Työaika on 32 tuntia viikossa. Tehtävään valittavan tulee olla yhteistyökykyinen, joustava ja luotettava. Aiempi kokemus vastaavanlaisesta työstä katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena on englanti, mielellään myös suomi.

Tehtävässä sovelletaan paikallisesti palkatun työntekijän ehtoja. Työnantaja ei osallistu muutto-, asumis-, lasten koulutus- tai muihin vastaaviin kustannuksiin.

Tiiviit suomenkieliset hakemukset ja CV:t palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 29.8.2022 mennessä osoitteeseen: [email protected] otsikolla ”Taloudenhoitaja”.

Lisätietoja tehtävästä, ml. työsuhteen ehdoista, antavat Tuomas Kinnunen ([email protected]) ja Jaakko Minkkinen ([email protected]).


Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme verkkosivulla:
Tietosuoja ulkoasianhallinnossa(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan)

Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja Suojelupoliisin sivustolta:

Turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan)