Avoin tehtävä: Assistentti, Suomen YK-edustusto New Yorkissa

Suomen pysyvä edustusto YK:ssa New Yorkissa hakee kielitaitoista, palveluhenkistä, organisointi- ja yhteistyökykyistä assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.12.2024.– 31.3.2026 tai sopimuksen mukaan.

New York


Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta työajoissa, dynaamisen ja nopeatempoisen työympäristön edellyttämää paineensietokykyä.

Page Content

Assistentin keskeiset tehtävät ovat mm.

- Rauhan ja turvallisuuden yksikön assistenttipalvelut

- tapahtuma-, kokous- ja matkajärjestelyt

- vierailuvalmistelut

- kirjeenvaihto eri YK-tahojen kanssa

- muut edustuston päällikön määräämät tehtävät

Hakijalta edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja sekä sopivaa pohjakoulutusta (kuten tradenomi tai johdon assistentti ja kielten koulutusohjelma) ja aiempaa kokemusta assistentin tehtävistä. Työlupa Yhdysvaltoihin katsotaan eduksi samoin kuin kokemus työskentelystä YK-asioiden parissa tai muutoin kansainvälisessä toimintaympäristössä. Määräaikainen työsuhde sisältää 4 kuukauden koeajan.

Tehtävässä sovelletaan paikallisesti palkatun työntekijän ehtoja. Työnantaja tarjoaa kattavan ja edullisen terveysvakuutuksen, innostavan työyhteisön ja monipuolisen työnkuvan. Työtehtävää hoidetaan liukuvan työajan puitteissa ja työtilanteesta johtuen välillä on mahdollisuus satunnaisiin ylitöihin. Tehtävään valittava henkilö vastaa itse muutto-, asumis-, lasten koulutus- ja muista vastaavista kustannuksista. Hakijan tulee ottaa huomioon New Yorkin korkeat elin- ja asumiskustannukset.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta https://supo.fi/turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojeni käsittelyyn.

Tiiviit suomenkieliset hakemukset ja CV:t palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään viimeistään 3.11.2024 sähköpostilla [email protected].

Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa tiiminvetäjä Anna Huovila ja työsuhteen ehtoihin liittyviin kysymyksiin vastaa yhteishallintotiimin vetäjä Tuomas Kinnunen. (Sähköpostiosoite muotoa [email protected]).