Besök vid Nato-högkvarteret

Delegation tar  i mån av tid emot besöksgrupper. Vid besöket kan besökarna bekanta sig med Nato-högkvarteret och Finlands delegation vid Nato.

Nato-högkvarteret i Bryssel. Bild: Nato

Delegationen ber den som samordnar besöksgrupperna att ta kontakt med delegationen så fort den exakta planerade besökstiden är klar (datum, för- eller eftermiddag), i alla händelser i god tid före besöket. För bokning av lokal behöver delegationen veta gruppens storlek. Ju tidigare besökstiden är fastställd, desto sannolikare är det att delegationen kan ordna ett program som motsvarar önskningarna, skaffa fram föreläsare och boka de lokaler som behövs.

Eftersom Finlands delegation vid Nato ligger inom Nato-högkvarterets säkerhetsområde följer delegationen Natos säkerhetsföreskrifter. Besökarna ska ha med sig ett giltigt pass eller ett bildförsett identitetsbevis. Vid huvudingången genomförs alltid en grundlig säkerhetskontroll. Besökarna bör bl.a. vara beredda på att mobiltelefonerna tas i förvar under besöket. Det är absolut förbjudet att ha kamera eller kameraförsedd mobil på området.

Kontaktuppgifter:

Joona Suni 
tel: +32 2 706 2102
e-post: fö[email protected]