Team Finland i Iran

Nätverket Team Finland främjar Finlands intressen ute i världen: finländska företags internationalisering, utländska investeringar i Finland och Finlandsbilden. Nätverket sammanför aktörerna och tjänsterna som finns inom dessa områden. Kärnan i nätverket utgörs av statsfinansierade organisationer inom de här områdena såsom ministerierna, beskickningsnätverket, Finpro, Tekes, Finlands kultur- och vetenskapsinstitut, Finnvera, Finnfund samt internationaliseringstjänster som byggts upp kring de regionala NMT-centralerna.

 

Nätverket Team Finland hjälper ditt företag att internationaliseras, växa och lyckas ute i världen. Mera information om tjänsterna för företag som vill växa internationellt på Team Finlands webbplats(Länk till en annan webbplats.) (Öppnar nytt fönster).

Svar på vanliga frågor om affärsverksamhet i Iran: Things to remember when starting business in Iran, FAQ (PDF, 2 sidor, 203 kbyte)

Team Finland kontaktinformation i Iran


E-post: [email protected] 
Tfn +98 212 351 2000

Team Finland-nätverkets mål i Iran

Iran är en intressant marknad och handelspartner inom flera områden för finländska företag. I och med Iranavtalet har möjligheterna för handelssamarbete vuxit.Team Finland –nätverkets generella mål i Iran är att främja en bild av Finland som ett pålitligt land som är pionjär inom teknisk utveckling och jobbar för jämlikhet, utbildning och miljövärden. Team Finland-nätverket upprätthåller relationer till aktörer inom handel och kultur, följer med situationen I Iran och erbjuder service till företag och andra aktörer.

Team Finland-nätverket uppmanar företag som överväger att göra handel i Iran att bekanta sig med innehållet i sanktionerna som Europeiska unionen och andra aktörer infört och vad dessa innebär i praktiken. Vid behov kan företag kontakta Utrikesministeriets sanktionsteam.

Team Finland i Iran

Finlands ambassad, Teheran

Mera information

Team Finlands webbsida(Länk till en annan webbplats.)
Team Finland på Facebook(Länk till en annan webbplats.)
Team Finland på Twitter(Länk till en annan webbplats.)
Team Finland på YouTube(Länk till en annan webbplats.)