Team Finland Iranissa

Team Finland -verkosto edistää Suomen asiaa maailmalla: suomalaisten yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa. Verkosto kokoaa yhteen näiden alojen toimijat ja palvelut. Verkoston ytimen muodostavat näillä aloilla toimivat valtiorahoitteiset organisaatiot kuten ministeriöt, edustustoverkko, Business Finland, Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit, Finnvera, Finnfund sekä maakunnalliset, ELY-keskusten varaan rakentuvat kansainvälistymispalvelut.

Team Finland -verkosto auttaa yritystäsi kansainvälistymään, kasvamaan ja menestymään maailmalla. Lisätietoa palveluista kansainvälistyville yrityksille Team Finlandin palvelut yrityksille -sivuilta(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan).
Vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin liiketoiminnasta Iranissa: Things to remember when starting business in Iran, FAQ (PDF, 2 sivua, 202.74 kt)

Team Finland -yhteystiedot Iranissa


Sähköposti: [email protected] 
Puh. +98 212 351 2000

Team Finland -verkoston tavoitteet Iranissa

Iran on suomalaisyrityksille potentiaalisesti kiinnostava markkina-alue ja kauppakumppani useilla osa-alueilla. Iranin ydinsovun myötä kaupallisen yhteistyön mahdollisuudet ovat kasvaneet huomattavasti.

Team Finland -verkoston yleisenä tavoitteena Iranissa on edistää kuvaa Suomesta luotettavana ja reiluna maana, teknologian edelläkävijänä sekä tasa-arvoon, koulutukseen ja ympäristöarvoihin sitoutuneena yhteiskuntana. Team Finland –verkosto pitää yllä suhteita kaupan ja kulttuurin alan toimijoihin, seuraa Iranin tilanteen kehittymistä ja tarjoaa julkisia palveluita yrityksille ja muille toimijoille.

Team Finland -verkosto kehottaa kaupallista toimintaa Iranissa harkitsevia yrityksiä perehtymään Euroopan unionin ja muiden toimijoiden asettamien pakotteiden sisältöön ja käytännön vaikutuksiin. Pakoteasioihin apua voi hakea ulkoministeriön pakotetiimiltä.

Team Finland -toimijat Iranissa

Suomen suurlähetystö, Teheran

Lisätietoa