Ranskan johtava ruokalehti Elle à table (levikki 254 909) julkaisi 15-sivuisen matkareportaasin Helsingistä. Lehti esitteli kaupungin kiinnostavia ravintoloita sekä kahviloita kommentein ja osoitetiedoin. Mukaan mahtui parisenkymmentä klassista ravintolaa tai ”luovaa keittiötä”, sekä valikoima mielenkiintoisia baareja, hotelleja ja designkauppoja.

Toimittajan mukaan Helsingissä on ”muutakin kiinnostavaa kuin muotoilu, keittiössä liikehditään”, ei puutu kuin ”gastronominen vallankumous”, niin Helsinki painisi samassa sarjassa kuin johtavat gourmet-kaupungit.

Gourmet-lehti antaa herkulliset reseptivinkit: blinit, graavilohivoileipä, omenatorttu ja pulla.

Artikkeli on runsaasti kuvittettu; hienot trendikkäät kuvat houkuttelevat tutustumaan kaupunkiin ja luovat upean tunnelman. Visuallisesti kiinnostavat ruokaohjeet innoittavat kokeilemaan sekä opettavat meille, että pulla on ranskaksi pulla.

Elle à table kuuluu laajaan Elle-sarjaan, jota julkaisee Hachette Filipacchi- konserni.