Team Finland -verkosto Virossa

Team Finland -verkosto (Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan)Virossa auttaa suomalaisia yrityksiä ja edistää Suomen maakuvaa Virossa. Suomen suurlähetystö Tallinnassa antaa yleisneuvontaa yritystoiminnasta Virossa ja ohjaa palveluntarjoajien puoleen. Suurlähetystö auttaa myös kontaktien luomisessa ja sen tiloja voi käyttää yritysten omiin tilaisuuksiin.

Ajankohtaista tietoa Viron taloustilanteesta saa suurlähetystön nettisivuilta suurlähetystön raportit -osiosta.

Virossa toimivat Suomen kunniakonsulit Tartossa, Pärnussa ja Narvassa antavat neuvoja, miten toimia heidän toimialueillaan.

Business Finlandin Viron toiminnoista vastaa Business Finlandin Varsovan toimisto(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan).

Virossa toimivia yrityspalveluita tarjoavia yrityksiä löytyy Business Finlandin Expert search -palvelusta(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan) (valitse hakusanaksi Estonia).

Suomalais-virolainen kauppakamari (Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan)(FECC) järjestää verkostoitumistapahtumia, ajankohtaisseminaareja ja koulutustilaisuuksia Virossa jo toimiville yrityksille. Ne ovat tarkoitettu pääasiassa kauppakamarin jäsenille.

Suomen Viron-instituutti(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan) vastaa kulttuuritapahtumista ja kulttuuriviennistä.

Lisätietoja Team Finlandin toiminnasta Virossa:

Koordinaattori: Erityisasiantuntija Hannu Arhinmäki
Puh +372 6103312
Suomen suurlähetystö, Tallinna
[email protected]

Puheenjohtaja:
Suurlähettiläs Timo Kantola

 

​​​​​​​