Team Finland-verkosto Australiassa

Team Finland -verkosto edistää Suomen asiaa maailmalla: suomalaisten yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa. Verkosto kokoaa yhteen näiden alojen toimijat ja palvelut. Verkoston ytimen muodostavat näillä aloilla toimivat valtiorahoitteiset organisaatiot kuten ministeriöt, edustustoverkko, kunniakonsulaatit, Business Finland, Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit, Finnvera, Finnfund sekä maakunnalliset, ELY-keskusten varaan rakentuvat kansainvälistymispalvelut.

Team Finland -verkosto auttaa yritystäsi kansainvälistymään, kasvamaan ja menestymään maailmalla. Lisätietoa palveluista kansainvälistyville yrityksille Team Finlandin palvelut yrityksille -sivulta(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan).

Team Finland -toimijat Australiassa

Suomen suurlähetystö, Canberra (avautuu uuteen ikkunaan)

Puheenjohtaja: 
Suurlähettiläs Satu Mattila-Budich
Puh. +61 2 6273 3800                   
Sähköposti: [email protected]

Koordinaattori: 
Edustuston päällikön sijainen Heini Korhonen
Puh. +61 2 6273 3800
Sähköposti: heini.korho[email protected]                                                                                                                                                      

Finland-Australia Chamber of Commerce (FACC)(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Anssi Paatero, President (NSW)
Sami Mäkeläinen, Vice President (VIC)
Sähköposti: [email protected] 

 

Business Finland Sydney(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Eero Toivainen, Senior Advisor
puh. +61 451 343 379
sähköposti: [email protected]

Team Finland-lähettiläät

Australian kolmessa tärkeimmässä osavaltiossa ja niiden kaupallisissa keskuksissa Sydneyssä, Melbournessa ja Perthissä toimii kussakin korkean tason hyväntahdonlähettiläs, joista käytetään englanninkielistä termiä ”Team Finland Ambassador”. Heidän tehtävänsä on kehittää Suomen maakuvaa ja tunnettavuutta alueellaan tavoin, joista liike-elämä voi hyötyä.

Ludde Ingvall, Sydney

Sydneyn Team Finland Ambassadoriksi kutsuttiin Ludde Ingvall. Hän on ollut tukemassa Suomen kaupanedistämistoimintaa jo aiemminkin. Ludde Ingvall on todella tunnettu Australiassa voitettuaan kaksi kertaa kapteenina yhden maailman vaativimmista purjehduskilpailuista, Sydney - Hobart -avomerikilpailun.

Ross Norgard, Perth

Perthin Team Finland Ambassadoriksi kutsuttiin Ross Norgard. Hän on Länsi-Australiassa tunnettu bisnesvaikuttaja ja investointipankkiiri, jonka isoisän isä oli suomalainen.

Lydia ja Lauri Lassila, Melbourne

Melbournen Team Finland lähettiläiksi kutsuttiin Lydia ja Lauri Lassila. Lydia Lassila on australialainen olympiavoittaja ja pronssimitalisti (Vancouver 2010; Sotshi 2014) freestylehypyissä ja Australiassa hyvin tunnettu ja pidetty henkilö. Lauri Lassila on entinen olympiaurheilija ja MM-hopeamitalisti kumparelaskussa sekä nykyisin IT-alan yrittäjä Melbournessa.

Lisätietoa