Matkustukseen oikeuttava asiakirja

Matkustaja, jolla on oikeus saapua Suomeen tai kulkea Helsinki-Vantaan kansainvälisen lentokentän kautta poikkeusolojen aikana, voi ladata matkustukseen oikeuttavan asiakirjan sivun alhaalta. Todistuksen voi tarvittaessa esittää viranomaisille.

Suomen valtio on ohjeistanut kaikkia Suomen kansalaisia ja Suomessa pysyvästi oleskelevia ulkomaalaisia palaamaan Suomeen pikimmiten, jos aikeissa on palata. Ohjeistus rajanylitysliikenteeseen poikkeusolojen aikana löytyy Rajavartiolaitoksen nettisivuilta(Linkki toiselle web-sivustolle.).

SAAPUMINEN SUOMEEN

Suosittelemme, että matkustajat, joilla on oikeus saapua Suomeen Helsinki-Vantaan kansainvälisen lentokentän kautta poikkeusolojen aikana, lataavat alla olevan matkustukseen oikeuttavan asiakirjan ja näyttävät sen tarvittaessa viranomaisille.

Entry to Finland Authorisation Letter.pdf

KAUTTAKULKU SUOMEN LÄPI

Suosittelemme, että matkustajat, joilla on oikeus matkustaa Helsinki-Vantaan kansainvälisen lentokentän kautta päästäkseen kotimaahansa poikkeusolojen aikana, lataavat alla olevan matkustukseen oikeuttavan asiakirjan ja näyttävät sen tarvittaessa viranomaisille.

Transit in Finland Authorisation Letter.pdf