Uudistetussa Suomi.fi-portaalissa teemasivuja, kuntatietoa ja karttahaku

Suomi.fi-portaali on julkaistu kokonaan uudistettuna ja laajennettuna versiona. Suomi.fi tarjoaa kansalaisille, yrityksille ja viranomaisille luotettavaa tietoa julkisista palveluista yhdestä osoitteesta. Julkishallinnon verkkotuottajille on oma sivustonsa Laatua verkkoon. Portaalin kielet ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Suomi.fi:n aihesivujen julkisia palveluita kuvailevien tekstien määrää on lisätty aiempaan versioon verrattuna. Aihekokonaisuudet ovat entistä laajempia, johdonmukaisempia ja konkreettisempia.

Aihesivujen lisäksi myös teemasisältöä on kasvatettu. Nuorille, ikääntyneille ja viittomakielisille on luotu omat tietopaketit. Yrittäjille on laadittu oma tiivis pakettinsa yhteistyössä Yrityssuomi.fi-portaalin kanssa.

Aiemmin itsenäisinä sivustoina toimineet Lomake.fi ja Asiointiopas.fi korvautuvat nyt Suomi.fi:n Asiointi ja lomakkeet -osiolla. Osio sisältää julkishallinnon keskeisiä asiointipalveluita ja lomakkeita sekä ohjeita sähköiseen asiointiin.

Portaalin kautta löytyy jokaisen Suomen kunnan yhteystiedot sekä tilastotietoa kunnasta. Kuntatietoa voi etsiä perinteisten hakutapojen lisäksi karttahaun avulla.

Julkisten verkkopalvelujen laatuun liittyvät asiat löytyvät nyt Laatua verkkoon -alasivustolta.







Temasidor, kommuninformation och kartsökning på den nya Suomi.fi-portalen (avautuu uuteen ikkunaan)

Suomi.fi renewed with theme pages, local information and a map search (avautuu uuteen ikkunaan)

Asiointi ja lomakkeet(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan)

Ohjeet asiointiin(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan)