Suomen suurlähetystö Kathmandussa hakee palvelukseensa määräaikaista paikallisesti palkattua hallintovirkailijaa

Kiinnostaisiko sinua monipuoliset hallintovirkailijan tehtävät Nepalin pääkaupungissa Kathmandussa? Suomen suurlähetystö hakee palvelukseensa määräaikaista, edustustoon työsuhteessa olevaa paikallisesti palkattua hallintovirkailijaa työsuhteeseen ajalle 1.6.2024-31.12.2024 (tai sopimuksen mukaan).

Hallintovirkailijan tehtäviin kuuluvat mm:

  • Edustuston taloushallintotehtävät ja muissa hallintotehtävissä avustaminen;
  • Maahantuloasioissa avustaminen ml. oleskelulupahakemusten vastaanottaminen ja käsittely;
  • Verkkosivujen ja sosiaalisen median päivittäminen;
  • Muut edustuston päällikön määräämät tehtävät

Tehtävän hoitaminen edellyttää Suomen kansalaisuutta ja hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa. Tehtävässä vaaditaan hyviä asiakaspalvelutaitoja, valmiutta tietojärjestelmien käyttöön, huolellisuutta, joustavuutta, paineensietokykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi toivotaan valmiutta sekä kiinnostusta sopeutua työskentelemään kehittyvässä valtiossa. Kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Palkka määräytyy paikallisen palkkatason mukaan. Työsuhteeseen sovelletaan paikallisesti palkatun työntekijän työehtoja ja paikallista Nepalin lainsäädäntöä. Valituksi tullut henkilö on työsuhteessa suoraan edustustoon.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, mahdollisuuden kehittää osaamista sekä mukavan työyhteisön.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa https://supo.fi/turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan viimeistään 12.5.2024 sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Viestin otsikoksi pyydämme merkitsemään "Hallintovirkailija/KAT". Hakemuksia ei palauteta.

Hakijoiden antamia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tietoja ei siirretä tai luovuteta eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Suomen ulkoministeriön tietosuojakäytäntöön voi tutustua osoitteessa https://um.fi/tietosuoja(Linkki toiselle web-sivustolle.). Hakemalla tehtävään hakija hyväksyy tietosuojakäytännön ja antaa suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn.

Lisätietoja tehtävästä sekä työsuhteesta annetaan sähköpostitse 26.4 - 10.5.2024 välisenä aikana osoitteesta [email protected].