Christmas Special

Santa’s an ambassador of Christmas. Picture: thisisFINLAND.fi This is FINLAND.fi -verkkosivujen Christmas Special on avattu. Perinteisiltä joulusivuilta löytyy kirjailija ja kuvataitelija Mauri Kunnaksen haastattelu, jossa hän kertoo muun muassa pelänneensä lapsena joulupukkia.

Tuoreilta joulusivuilta löydät kaiken tarpeellisen suomalaisesta joulusta. Tärkeänä osana sivuja ovat jouluperinteet ja joulun ajan ruokatottumukset. Eri ruokareseptit auttavat loihtimaan suomalaisen joulutunnelman vaikka viettäisi joulua kaukanakin Suomesta.

Joulusivuilta löytyy myös uudempia reseptejä vanhojen tuttujen ja turvallisten jouluruokien rinnalle. Muutamat helsinkiläisravintolat ovat antaneet omia hyväksi todettuja ruokareseptejään, joita kannattaa myös kokeilla juhlapyhien aikaan.

Perheen pienimpien iloksi tämänvuotisen joulukalenterin tarina ja kuvitukset ovat rakastetun Mauri Kunnaksen käsialaa. Kalenteri pohjautuu Kunnaksen vuonna 1987 ilmestyneeseen lastenkirjaan 12 lahjaa joulupukille.

Jouluaiheinen tietokilpailu kertoo hauskasti ja leppoisasti suomalaisesta joulusta. Jos vastaukset eivät osuisikaan aivan kohdalleen, niin osallistujaa ei lannisteta vaan kehotetaan käymään Suomessa ja tutustumaan maamme jouluperinteisiin paikan päällä.

Joulupukkiakaan ei luonnollisesti ole unohdettu, mutta tällä kerralla haastateltiin Joulumuoria kertomaan Joulupukin työstä ja elämästä.  

Kaikilla suomalaisilla ei kuitenkaan ole välttämättä samat jouluperinteet ja sivustolla kerrotaan myös muiden kuin kristittyjen joulunvietosta tämän päivän Suomessa.

Tutustu sivuihin: This is Finland, Christmas Special(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan)