Suomen New Delhin suurlähetystö hakee korkeakouluharjoittelijaa

Suomen New Delhin suurlähetystö hakee korkeakouluharjoittelijaa. Haemme korkeakouluharjoittelijaa kolmeksi kuukaudeksi ajalle: 1.3.-31.5.2024. Tai sopimuksen mukaan.

Monipuolisten työtehtävien lisäksi tarjoamme innostavan työyhteisön sekä mahdollisuuden tutustua laajasti edustuston toimintaan ja palveluihin monikulttuurisessa ympäristössä. Harjoittelija pääsee tekemään yhteistyötä myös muiden EU-edustustojen, Team Finland-toimijoiden ja Pohjoismaiden kanssa. Työtehtävät: taustaselvitysten ja katsausten laatiminen Intian ajankohtaisista asioista, suurlähetystön virkamiesten työn tukeminen, ml. taustoitukset, kokousosallistuminen, raportointi, avustaminen vierailujen sekä tapahtumien järjestelyissä. osallistuminen julkisuusdiplomatia- ja maakuvatoiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Harjoittelijalta odotetaan:

soveltuvia korkeakouluopintoja, hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, monipuolisia viestintätaitoja, sekä sujuvaa ja nopeaa tekstin tuottamista, hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuuttaa, kykyä työskennellä sekä yksin että osana tiimiä, järjestelmällisyyttä ja hyvää ajanhallintakykyä, toimia paineen alla ja hallita useita asiakokonaisuuksia samanaikaisesti, hyviä tietoteknisiä taitoja, innostusta oppia uutta ja edistää Suomen etuja vieraassa kulttuurissa, kiinnostusta ja motivaatiota työskennellä Intiassa.

Harjoittelun ehdot:

Toivottu harjoittelun kesto on kolme kuukautta. Harjoittelija toimii edustuston ohjauksessa.

Edustusto tekee harjoittelijan kanssa työharjoittelusopimuksen. Edustusto maksaa harjoittelusta palkkaa 1399 euroa/kk. Harjoittelijan tulee saada harjoittelua varten rahoitus oppilaitokseltaan, josta tulee liittää myöntöpäätös hakemukseen. Lisäksi harjoittelija maksaa matkansa, matkavakuutuksensa, viisuminsa ja asumiskustannuksensa itse. Edustusto avustaa oleskelu- ja työluvan hankkimisessa. Edustustocompoundilllla on kaksi pientä puskuriasuntoa. Tilanteen salliessa, harjoittelija voi majoittua toiseen niistä. Asunnosta peritään pientä vuokraa.

Miten haet:

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo osoitteeseen [email protected] viimeistään 31.1.2024

Sähköpostiviestin otsikkoon merkintä "Kk-harjoittelija ja hakijan nimi"

Lisätietoja harjoittelusta antaa hallintovastaava Pekka Sommarberg, [email protected]

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Valitusta henkilöstä tehdään turvaselvitys. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja. Hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.