Team Finland -verkosto

Team Finland on yhteistyötä ja voimavarojen tehokkaampaa hyödyntämistä Suomen ja suomalaisten yritysten hyväksi. Tavoitteena on tehdä Suomesta edelläkävijä muuttuvassa globaalissa toimintaympäristössä. Team Finlandin ytimen muodostavat valtioneuvoston kanslia, ulkoasiainministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö sekä näiden ohjauksessa olevat organisaatiot kotimaassa ja ulkomailla. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä useiden talouselämän sekä kulttuuri- ja koulutusalan toimijoiden kanssa. Team Finland toimii ennakoivasti, ketterästi ja laadukkaasti.

​​​​​​​Team Finland -yhteyshenkilöt Indonesiassa

Puheenjohtaja

Jari Sinkari, suurlähettiläs
jari.sinkari(at)formin.fi

Koordinaattori

Rae Lescelius, ​​​​​​​lähetystöneuvos
Suomen suurlähetystö, Jakarta
Puh. +62 21 2939 3000
rae.lescelius(at)formin.fi

Business Finland

​​​​​​​Business Finland Indonesia, Finland Trade Center
Head of Trade Center, Menara Rajawali 20th Floor
Jl. Mega Kuningan Lot # 5.1, Jakarta 12950
Puh. +62 21 5761664

Nina Jacoby, Commercial Counsellor
Business Finland, Jakarta
nina.jacoby(at)businessfinland.fi

Harry Dhavilla, Senior Advisor
Business Finland, Jakarta
harry.dhavilla(at)businessfinland.fi

Priscy Tanumihardja, Senior Advisor
Business Finland, Jakarta
priscy.tanumihardja(at)businessfinland.fi

Team Finland -toimijat Indonesiassa

Team Finland -verkoston tavoitteet Indonesiassa

ASEAN-maiden selvästi suurin talous Indonesia tarjoaa mittavat mahdollisuuden suomalaisyritysten liiketoiminnan kehittämiseen. Team Finlandin tavoitteena on tukea suomalaisyritysten pääsyä Indonesian mittaville markkinoille, joissa riittää kysyntää pitkälle tulevaisuuteen aloilla, jotka ovat perinteisesti olleet Suomen kansainvälisesti vahvimpia osaamisalueita. Näitä aloja ovat muun muassa terveyssektori, koulutus, energiasektori, kaivosteollisuus ja metallien jalostus, kiertotalous, infrastruktuurin kehittäminen, digitaalinen kehitys ja älykkäät ratkaisut kaupunkien kehityksen tukemiseksi sekä luonnonvarasektorin kestävät ratkaisut ml. metsätalous.

Tavoitteita tuetaan Indonesian valtiollisten toimijoiden kanssa solmimalla yhteistyösopimuksia, joiden avulla voidaan helpottaa suomalaisten pääsyä mukaan julkisen sektorin hankkeisiin. Lisäksi Indonesian Team Finland pyrkii helpottamaan Indonesian markkinoilla olevien suomalaisyritysten yhteistyötä tarjoamalla alustan yhteistoiminnan kehittämiseen ja vuorovaikutukseen suomalaisten ja indonesialaisten toimijoiden välillä Indonesiassa.

Pyrkimyksiä tuetaan lisäksi Team Finlandin painopistesektorille suunnatuin julkisen diplomatian piiriin kuuluvin kampanjoin yhteistyössä yritysten kanssa ja tekemällä yhteistyötä etenkin muiden pohjoismaiden kanssa hyödyntäen suomalaisten ja pohjoismaalaisten hyvää mainetta Indonesiassa.

​​​​​​​​​​​​​​​​Lisätietoa