Team Finland -verkosto Ranskassa

Team Finland -verkosto edistää Suomen asiaa maailmalla: suomalaisten yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa. Verkosto kokoaa yhteen näiden alojen toimijat ja palvelut. Ranskassa Team Finland -verkosto koostuu seuraavista toimijoista:

Lisäksi teemme yhteistyötä muun muassa Ranskalais-suomalaisen kauppakamarinLinkki toiselle web-sivustolle.(avautuu uuteen ikkunaan), nuorkauppakamarin ja Suomen kunniakonsuleiden kanssa.

Team Finland -yhteyshenkilöt Ranskassa


 

Koordinaattori

Lähetystöneuvos Anna Esko
+33 1 44 18 19 07
Suomen suurlähetystö, Pariisi
anna.esko(a)formin.fi

 


 

Maajohtaja

Suurlähettiläs Teemu Tanner
+33 1 44 18 19 20
Suomen suurlähetystö, Pariisi
teemu.tanner(a)formin.fi

 


 

Lehdistövirkamies Johanna Unha-Kaprali
+33 1 44 18 19 18
johanna.unha-kaprali(a)formin.fi

 


 

Team Finland -asiantuntija Henriikka Yliheljo
+ 33 1 44 18 19 23
henriikka.yliheljo(a)formin.fi


 

Viestintävastaava Pia Setälä
+33 1 44 18 19 30
pia.setala(a)formin.fi

 

Institut finlandais

Johtaja Johanna Råman
+33 1 40 51 89 09
johanna.raman(a)institut-finlandais.fr


 

Business Finland

Kaupallinen neuvonantaja Heli Pasanen-Zentz
+ 33 7 76 36 98 34
heli.pasanen-zentz(a)businessfinland.fi


 

Business Finland

Kaupallinen neuvonantaja Heidi Romu
+ 33 6 25 24 03 60
heidi.romu(a)businessfinland.fi

Visit Finland / Business Finland

Sanna Tuononen 
+33 6 48 20 17 19
sanna.tuononen(a)businessfinland.fi

 

Team Finland -verkoston tavoitteet ja palvelut

Ranska on maailman viidenneksi suurin ja Euroopan toiseksi suurin talous. Team Finland -verkoston tehtävänä on vahvistaa Suomen ja Ranskan välisiä kaupallis-taloudellisia suhteita, tukea markkinoille hakeutuvia suomalaisyrityksiä sekä edistää Suomen maakuvaa Ranskassa. Tavoitteenamme on myös kasvattaa suomalaisten toimijoiden tuntemusta ja kiinnostusta Ranskan markkinoita kohtaan. Ranskan on edelleen hyvin Pariisi-keskeinen. Pyrimme tukemaan suomalaisyrityksiä sekä Pariisissa että muissa kasvukeskuksissa, joissa voi olla helpompi saada näkyvyyttä ja tavoittaa toivottua asiakaskuntaa.

Ranskan Team Finland -verkoston palveluihin kuuluvat muun muassa tietopalvelut, yhteyksien luominen, ongelmien ratkaisu sekä yhteistyökumppanuudet. Lue näistä palveluista lisää vasemmalla olevan valikon kautta.

Suurlähetystö vuokraa tilojaan suomalaisten yritysten ja toimijoiden käyttöön vienninedistämistarkoituksessa. Suomen Pariisin-suurlähetystö sijaitsee keskellä kaupungin historiallista kulttuuri- ja hallintokorttelia, Alexandre III -sillan kupeessa Seine-joen varrella. Suurlähetystö on sisustettu suomalaisella muotoilulla ja edustaa tyylikästä pelkistettyä kotimaista suunnittelua.