Suomen suurlähetystö Pariisissa hakee konsulivirkailijaa

Suomen Pariisin-suurlähetystö hakee konsulipalveluvirkailijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Suurlähetystö hakee palvelukseensa asemamaasta palkattua työsopimussuhteista suomalaista konsulipalveluvirkailijaa 1.5.2023 alkaen. Virkailija työskentelee suurlähetystön konsuliyksikössä ja hänen työtehtäviinsä kuuluvat pääasiassa:

- Suomen kansalaisten passi- ja henkilökorttiasiat
- hädänalaisten suomalaisten ja pysyvästi Suomessa asuvien avustaminen
- oleskelulupa-asiat
- asiakaspalvelu sekä puhelin- ja sähköpostitiedusteluihin vastaaminen
- muut esimiehen määräämät tehtävät

Tehtävän hoitaminen edellyttää:

- Suomen kansalaisuutta
- hyvää suomen kielen sekä sujuvaa ranskan, ruotsin ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- hyviä asiakaspalvelu- ja työyhteisötaitoja sekä organisointi- ja paineensietokykyä
- ranskalaisen yhteiskunnan toimintojen ja rakenteen tuntemusta.

Tehtävässä vaaditaan lisäksi kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä, hyvää tietoteknistä osaamista, huolellisuutta, joustavuutta, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä myönteistä asennetta.

Eduksi katsotaan aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä, työskentely ulkoasiainhallinnon tai maahanmuuttohallinnon palveluksessa sekä Ranskan maatuntemus.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, mahdollisuuden kehittää osaamista sekä mukavan ja rennon työyhteisön. Tehtävään valittavan henkilön koulutus järjestetään tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan ulkoministeriössä Helsingissä ja perehdytys suurlähetystössä.

Tehtävään valituksi tulevaan henkilöön sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja ja Ranskan lainsäädäntöä. Koeaika on kaksi kuukautta ja työaika on 35 tuntia viikossa.

Tarkempia tietoja tehtävästä ja työsuhteen ehdoista antavat hallinnollinen ulkoasiainsihteeri Sari Lietsala ja konsulipalveluvastaava Susanna Jacquelin (etunimi.sukunimi(a)formin.fi).

Vapaamuotoinen hakemus suomeksi, ml. suosittelijat, palkkatoive ja ansioluettelo pyydetään lähettämään viimeistään 3.2.2023 sähköpostiosoitteeseen sanomat.par(a)formin.fi (avautuu uuteen ikkunaan)

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyvät suojelupoliisin verkkosivuilta.(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan)

Käsittelemme antamiasi henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.(Linkki toiselle verkkosivustolle)

Hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).