Suomen Pariisin-suurlähettiläs hakee keittiömestaria

Suurlähetystö hakee keittiömestaria määräaikaiseen työsuhteeseen (18 kk) elokuusta 2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaikaa on jatkettu 31.7.2022 saakka. Tehtävään etsitään alan ammattilaista, joka oman työnsä kautta tekee tunnetuksi suomalaista ruokakulttuuria Pariisissa.

 


Kuvat: Julia Kivelä / Visit Finland

Keittiömestari suunnittelee ja toteuttaa korkeatasoisia edustustilaisuuksia suurlähettilään virka-asunnossa ja suurlähetystön kansliassa. Esimerkiksi aamiaisten, lounaiden, illallisten ja vastaanottojen suunnittelu sisältää myös kustannuslaskennan, ruokatarvikehankinnat sekä ilmasto- ja ympäristövastuullisuuden huomioon ottamisen, ml. lähiruoan ja kauden raaka-aineiden hyödyntämisen.

Keittiömestari tuottaa kokonaisvaltaisia elämyksiä suomalaisen ruokakulttuurin esittelemiseksi. Tämä tarkoittaa muun muassa erityisteemojen ideointia, ruoan koristelua ja siitä kertomista. Keittiömestari vastaa edellä luetelluista tehtäväkokonaisuuksista itsenäisesti. Lisäksi tehtävään kuuluu osallistuminen keittiön ja virka-asunnon laitteiden hankintaan ja kunnossapitoon.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää

  • alan koulutusta

  • aikaisempaa kokemusta vaativista kokin tehtävistä

  • mahdollisuutta joustavaan työskentelyyn tapahtumien aikataulujen mukaisesti

  • kokemusta ateriakokonaisuuksien suunnittelusta sekä isojen tilaisuuksien järjestämisestä

  • hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta

  • hyvää paineensieto- ja organisointikykyä

  • hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme näköalapaikan suomalaisen ruokakulttuurin tunnetuksi tekemiseen Ranskassa – maassa, jossa hyvä ruoka on jokapäiväisen elämän keskiössä. 

Tehtävään valituksi tulevaan henkilöön sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja ja Ranskan lainsäädäntöä. Koeaika on yksi kuukausi ja työaika on 35 tuntia viikossa.

Tarkempia tietoja tehtävästä ja työsuhteen ehdoista antaa hallinnollinen ulkoasiainsihteeri Sari Lietsala (etunimi.sukunimi(a)formin.fi, puh. +33 1 44 18 19 34).

Vapaamuotoinen hakemus suomeksi tai englanniksi, ml. suosittelijat, palkkatoive ja ansioluettelo pyydetään lähettämään viimeistään 31.7.2022 sähköpostiosoitteeseen sanomat.par(a)formin.fi (avautuu uuteen ikkunaan)

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyvät Suojelupoliisin verkkosivuilta.(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan)

Käsittelemme antamiasi henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme ulkoministeriön kotisivuilla.(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan) 

Hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).