Suurlähetystö hakee korkeakouluharjoittelijoita

Suomen suurlähetystö Tallinnassa etsii kahta korkeakouluharjoittelijaa vuodelle 2024. Harjoittelun pituus on kolme kuukautta. Toivomme harjoittelijoiksi erityisesti opintojen loppuvaiheessa olevia opiskelijoita. Harjoittelu edellyttää oppilaitoksen antamaa harjoitteluapurahaa. Hakuaikaa on 16.2.24 saakka.

Työtehtäviin kuuluu suurlähetystön virkamiesten avustaminen eri tehtävissä, mm. muistioiden, mediakatsausten ja selvitysten laadinnassa, tapahtumien/seminaarien järjestämisessä, vierailuvalmisteluihin osallistumisessa sekä muut esimiesten määräämät tehtävät.

Harjoittelijalta edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa. Viron kielen osaaminen katsotaan eduksi. Harjoittelijan tulisi myös olla kiinnostunut kansainvälisistä ja yhteiskunnallisista kysymyksistä, ulko- ja turvallisuuspolitiikasta, EU-asioista, talouspolitiikasta ja kaupallis-taloudellisista kysymyksistä. Edellytämme sujuvaa kirjallista ilmaisutaitoa, erinomaista kykyä kirjoittaa selkeitä suomenkielisiä asiatekstejä, järjestelmällisyyttä, joustavuutta sekä hyviä sosiaalisia ja viestinnällisiä taitoja. Työssä tarvitaan myös ajan tasalla olevia MS Office –taitoja, muista tietoteknisistä valmiuksista on hyötyä.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo tulee lähettää perjantaihin 16.2.2024 mennessä osoitteeseen: [email protected].

Suosittelemme käyttämään sähköpostin lähettämiseen ulkoministeriön turvapostia turvaviesti.gov.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.), jolloin viestisi salataan ja henkilötietosi eivät viestiä lähettäessä vaarannu.

Harjoittelijoita etsitään ensisijaisesti kevät- (huhtikuu-kesäkuu) sekä syyskaudeksi (syyskuu-marraskuu). Ilmoita hakemuksessa myös toiveesi mahdollisen harjoittelun ajankohdasta (kevät, kesä tai syksy) sekä ajankohtainen tieto siitä, onko käytettävissäsi yliopiston harjoitteluapurahaa. Todistus myönnetystä tuesta on hyvä olla jo hakemuksen liitteenä, viimeistään todistus tulee toimittaa ennen mahdollista haastattelua.