Suomen pysyvä edustusto Euroopan neuvostossa Strasbourgissa hakee IHMISOIKEUSNEUVONANTAJAA

Suomen pysyvä edustusto Euroopan neuvostossa Strasbourgissa hakee IHMISOIKEUSNEUVONANTAJAA

Suomen pysyvä edustusto Euroopan neuvostossa Strasbourgissa hakee

IHMISOIKEUSNEUVONANTAJAA

10.8.2020 alkaen (tai sopimuksen mukaan) tässä vaiheessa noin 1,5 vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen, joka sisältää koeajan. Edustusto varaa oikeuden muutoksiin koronapandemiatilanteen vuoksi.

Neuvonantaja osallistuu ihmisoikeuksien ja oikeusvaltiokysymysten seurantaan Euroopan neuvostossa. Hän valmistelee ja seuraa erityisesti Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen tuomioiden täytäntöönpanoa. Tehtävään kuuluu erikseen sovittavia temaattisia vastuita ja muita oikeudellisia tehtäviä.

Hakijalta toivomme:

 • Oikeustieteellistä tai vastaavaa yhteiskuntatieteellistä korkeakoulututkintoa
 • Vähintään viiden vuoden relevanttia työkokemusta
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ranskan ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
 • Oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
   
  Työkokemus kansainvälisessä järjestössä tai valtionhallinnossa katsotaan hakijalle eduksi.
   
  Henkilö palkataan ns. paikallisesti palkatun työntekijän ehdoin, jolloin työsuhteeseen sovelletaan Ranskan lainsäädäntöä.
  Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.poliisi.fi/supo.
  Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa.
  Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.
  Vapaamuotoiset hakemukset ml. ansioluettelo ja palkkatoivomus pyydetään lähettämään 10.6.2020 mennessä osoitteella [email protected].

Lisätietoa tehtävästä antaa suurlähettiläs Nina Nordström ([email protected]) tai pysyvän edustajan sijainen Toni Sandell ([email protected])