Avoin työpaikka: koordinaattori (määräaikainen, 24 kk)

Suomen suurlähetystö Tansaniassa hakee koordinaattoria kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Toivottu aloituspäivämäärä on 1.5.2024 tai sopimuksen mukaan. Koeajan pituus on 3 kuukautta.

Asemapaikka on Dar es Salaam, mutta tehtävä edellyttää tarpeen mukaan matkustamista Tansaniassa ja mahdollisesti myös Ruandassa. Työtehtäviin kuuluu:

  • Edustuston viestintä-, maakuvatyö- ja tapahtumavastaavana toimiminen
  • Suomen kaupallis-taloudellisten suhteiden edistäminen Tansanian ja Ruandan kanssa, mm. seuraamalla ja raportoimalla maiden liiketoimintaympäristön kehittymisestä
  • Osallistuminen Suomen Tansanian kehitysyhteistyön maaohjelman toimeenpanoon ja seurantaan yhdessä tiimin kanssa, erityisesti hyvä hallinto ja tasa-arvo -kokonaisuuteen liittyvien hankkeiden hallinto, sektorin yleinen seuranta ja raportointi
  • Kokouksiin osallistuminen (mm. hankkeiden ohjausryhmät ja avunantajakoordinaatio)
  • Avustaminen poliittisessa raportoinnissa
  • Muut edustuston päällikön määräämät tehtävät

Hakijalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. yhteiskunta-, kauppa- tai oikeustieteet) sekä vähintään vuoden relevanttia työkokemusta. Lisäksi edellytetään erinomaista englannin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus kehittyvistä maista, kehitysyhteistyöhankkeiden hallinnoinnista, ulkoasiainhallinnosta, yksityisen sektorin kanssa työskentelystä, viestinnästä tai kansainvälisissä tehtävissä työskentelystä. Eduksi katsotaan myös ruotsin, swahilin ja ranskan kielitaito.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja organisointitaitoja, verkostoitumis- ja viestintätaitoja sekä kykyä työskennellä monikulttuurisessa toimintaympäristössä.

Työsuhteeseen sovelletaan paikallisesti palkatun työntekijän työehtoja ja Tansanian lainsäädäntöä. Valituksi tullut henkilö on työsuhteessa suoraan edustustoon. Bruttopalkka on noin 6 miljoonaa Tansanian shillinkiä/kk. Työnantaja ei osallistu muutto-, asumis-, lasten koulutus- tai muihin vastaaviin kustannuksiin.

Työhakemukset, sisältäen suomenkielisen motivaatiokirjeen ja ansioluettelon, pyydetään toimittamaan viimeistään 11.2.2024 sähköpostilla osoitteeseen [email protected] . Viesti tulee merkitä otsikolla ”Työhakemus, koordinaattori”. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antaa edustuston päällikön sijainen Tomi Lounio, sähköposti muotoa [email protected] .

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja(Linkki toiselle web-sivustolle.) . Hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista www.supo.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.)  . Hakijalle voidaan myös tehdä henkilökohtainen turvallisuusselvitys Tansaniassa, mistä edustusto antaa tarvittaessa lisätietoja.