AVOIN TEHTÄVÄ: ASSISTENTTI (KONSULIPALVELU- JA HALLINTOTEHTAVÄT)

Suomen suurlähetystö Varsovassa hakee assistenttia konsulipalvelu- ja hallintotehtäviin 1.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan määräaikaiseen kahden vuoden työsuhteeseen.

Pääasialliset tehtävät:

  • konsulipalvelutehtävät, ml. passi- ja oleskelulupahakemusten käsittely
  • monipuoliset hallinnolliset tehtävät, ml. talous- ja yleishallinto
  • vierailujen ja tapahtumien järjestelyissä avustaminen
  • asiakaspalvelutehtävät
  • mahdollisuuksien mukaan pienimuotoiset tulkkaus- ja käännöstyöt (suomi-puola)
  • muut edustuston päällikön määräämät tehtävät

Hakijalta edellytetään Suomen kansalaisuutta ja suomen kielen taitoa, sujuvaa englannin taitoa sekä vähintään tyydyttävää puolan kielen taitoa. Tehtävän hoitamisessa on etua soveltuvasta ammatillisesta koulutuksesta ja muutaman vuoden työkokemuksesta. Tehtävään valittu henkilö perehdytetään työtehtäviin.

Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyötaitoja, järjestelmällisyyttä ja kykyä toimia ajoittaisen paineen alla. Arvostamme joustavuutta, oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä otetta työhön sekä halua kehittyä ja kehittää yhteisiä toimintatapoja.

Tarjoamme näköalapaikan kansainväliseen diplomatiaan ja Suomen ja Puolan välisiin suhteisiin, suomalaisiin arvoihin perustuvan työskentelykulttuurin sekä pienen ja mukavan työyhteisön keskellä kauneinta Varsovaa.

Työsuhde on määräaikainen (kaksi vuotta) ja siihen sisältyy kolmen kuukauden koeaika. Tehtävän jatkuminen määräajan jälkeen on mahdollista. Tehtävän palkkaus on 8000-8400 zlotya henkilön osaamisprofiilista riippuen. Palkkaa tarkistetaan koeajan jälkeen. Työsuhteeseen sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän ehtoja ja Puolan lainsäädäntöä. Valituksi tullut on työsuhteessa suurlähetystöön.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa https://supo.fi/turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle web-sivustolle.)(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Käsittelemme henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietoja eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta https://um.fi/tietosuoja.  Hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Hakemukset pyydetään lähettämään osoitteella [email protected] 10.3.2024 mennessä. Hakemukseen tulee liittää cv ja suosittelijat. Lisätietoja antaa Kirsi Lipponen, [email protected]