Suomen Pysyvä OECD- ja UNESCO-edustusto Pariisissa hakee suurlähettiläälle keittiömestaria

Suomen pysyvä OECD- ja UNESCO-edustusto Pariisissa hakee määräaikaiseen työsuhteeseen suurlähettiläälle keittiömestaria. Pysyvä edustusto on Suomen virallinen diplomaattinen edustusto kansainvälisissä järjestöissä Pariisissa, Ranskassa.

Keskeiset vastuualueet

Keittiömestari suunnittelee ja toteuttaa korkeatasoisia tapahtumia, jotka vaihtelevat pienistä, epämuodollisista aterioista virallisiin illallisiin ja vastaanottoihin. Suurin osa työstä tapahtuu suurlähettilään residenssissä ja Pysyvän edustuston tiloissa (1, Place de Finlande). Keittiömestari vastaa myös laadukkaiden keittiölaitteiden ja -tarvikkeiden hankinnasta ja kunnossapidosta. Hänen tehtäviinsä kuuluu myös kevyitä kiinteistön huoltoon ja ylläpitoon liittyviä tehtäviä suurlähettilään residenssissä.


Edellytämme:

• Ruoka- tai ravintola-alan ammattikoulutusta
• Aikaisempaa kokemusta keittiömestarin tehtävistä

• Mahdollisuutta joustaviin työaikoihin edustustilaisuuksien tarpeiden mukaan

• Erinomaisia organisointi-, suunnittelu- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä toimia tehokkaasti osana tiimiä

• Erinomaista elintarviketurvallisuus- ja hygieniakäytäntöjen tuntemusta

• Hyvää englannin kielen taitoa

Eduksi katsotaan:

• Ranskan kielen perustaidot

• Kokemus pohjoismaalaisista ruokaperinteistä, tai halu oppia

Ellei toisin sovita, tehtävä alkaa 1.joulukuuta 2022 ja 1.helmikuuta 2023 välillä 18 kuukauden määräaikaisella sopimuksella. Tehtävään valittuun henkilöön sovelletaan Ranskasta palkatun työntekijän ehtoja ja Ranskan lainsäädäntöä. Koeaika on kolme kuukautta ja työaika on 35 tuntia viikossa. Lisätietoja tehtävästä ja työsuhteen ehdoista antaa hallinnollinen ulkoasiainsihteeri Sari Lietsala ([email protected], tel. +33 1 44 18 19 34).  

Vapaamuotoinen hakemus suomeksi tai englanniksi, mukaan lukien ansioluettelo, palkkatoive ja suosittelijat yhteystietoineen, pyydetään lähettämään sähköpostiosoitteeseen [email protected] viimeistään 31. lokakuuta 2022.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyvät Suojelupoliisin verkkosivuilta. Hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).

Käsittelemme antamiasi henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Voit tutustua tietosuojakäytäntöömme ulkoministeriön kotisivuilla.