OECD:n uusin Suomea koskeva talouskatsaus käsittelee Suomen talouden hidasta toipumista vuosien 2008-2009 taantumasta ja pyrkimyksiä saada talouskasvu takaisin kriisiä edeltäneelle tasolle. Katsaus arvioi globaalin talouden heikkenemisen ja Euroopan valtioiden velkakriisin vaikutuksia talouskehitykseen. Katsaus hahmottelee lisäksi toimenpiteitä, joilla rakenteellisten uudistusten ja kilpailun lisäämisen avulla voitaisiin vauhdittaa tuottavuuden kasvua. Katsauksessa suositellaan myös politiikkavaihtoehtoja, joilla voitaisiin helpottaa väestön ikääntymisen tuomia paineita julkisen talouden rahoitukseen. Erityisenä teemana on  terveydenhuollon organisoinnin ja rahoituksen uudistamisen mahdollisuudet.  

Katsaus tärkeimpiin johtopäätöksiin on vapaasti nähtävissä pdf-muodossa englanniksi ja ranskaksi OECD:n kotisivulla www.oecd.org/eco/surveys/finland(Linkki toiselle web-sivustolle.). Linkki pyydetään liittämään talouskatsausta koskeviin artikkeleihin.

Tiedotusvälineille:  Suomen Talouskatsaus on tiedotusvälineiden julkaistavissa englanninkielisenä OECD:n sivuilla klo 13.00 Ranskan aikaa (klo 14.00 Suomen aikaa): password-protected website(Linkki toiselle web-sivustolle.) .