UM-päivä SuomiAreenassa 13. heinäkuuta

Porin SuomiAreenassa on ulkoministeriön päivä keskiviikkona 13. heinäkuuta. Luvassa on monipuolista ohjelmaa ajankohtaisista ulkopolitiikan kysymyksistä.

Kolme ministeriä estradilla

UM ministerit. Kuvat: VNK

Antinkatu 5 -lavalla klo 13.30-14.45 järjestettävässä yleisötilaisuudessa "Kolme ministeriä estradilla – ulkoministeriön ajankohtaiskeskustelu" ovat mukana ulkoministeri Timo Soini, ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen ja pohjoismaisen yhteistyön ministeri Anne Berner. Keskustelun juontaa lehdistö- ja kulttuurineuvos Merja Sundström.

Voit lähettää ministereille kysymyksiä etukäteen twitterissä: #kysyUMministeri

Järkisärkeä Kauppatorilla

Ulkoministeriö on mukana myös SuomiAreenan Itämeri-torilla Porin Kauppatorilla. Ulkoministeri Timo Soini paistaa ja maistaa järkisärkeä Itämeren hyväksi MTV-lavalla Porin Kauppatorilla klo 11.00–11.20. Mukana on myös ulkoministeriön Itämeri-suurlähettiläs Erja Tikka.

Suurlähettiläitä kahvilassa

Café Ambassadeur avaa ovensa klo 12.00–13.00 Fazerin pop up -kahvilassa, Yrjönkatu 12.

Diplomatia digiaikana – Mihin Suomi tarvitsee suurlähetystöjä? -tilaisuudessa keskustelevat suurlähettiläät Pekka Hyvönen, Pekka Huhtaniemi, Jukka Siukosaari ja Erja Tikka. Tilaisuuden juontaa lehdistö- ja kulttuurineuvos Merja Sundström.

Pohjoismaisuutta esillä Porissa koko viikon

Pohjoismaisen ohjelman teema(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan) on Norden 2016 – Pohjola 2016 ja se on osa Suomen pohjoismaisen puheenjohtajuuskauden 2016 virallista ohjelmaa.

Nähdään SuomiAreenassa!

kulttuuri