Tomutonttu kokeellisen musiikin festivaaleilla Méxicossa

Muusikko ja kuvataiteilija Jan Anderzen, yksi tunnetuimpia suomalaisia kokeellisen musiikin artisteja, osallistuu Méxicossa Nicho Aural –festivaaleille 12.-16. maaliskuuta.Tapahtuma järjestetään osana Centro Histórico de México –festivaalia, joka on pääkaupungin tärkein kulttuuritapahtuma.

Vierailunsa aikana Anderzen, alias Tomutonttu, järjestää 8-15 –vuotiaille lapsille ja nuorille suunnatun työpajan, jossa yhdistyvät kokeellinen musiikki ja visuaalinen taide. Työpaja järjestetään Laboratorio Arte Alamedassa, Espanjan kulttuurikeskuksessa sunnuntaina 16. maaliskuuta. Työpajan lisäksi Anderzenin musiikkia pääsee kuulemaan kulttuurikeskuksessa perjantaina 14. päivä kello 21:00 alkavassa konsertissa. 

Kokeelliseen musiikkiin profiloitunut Nicho Aural –festivaali järjestetään nyt neljättä kertaa. Se on osa laajempaa Festival de Centro Histórico de México –tapahtumaa ja siihen liittyvää uutta musiikia esittelevää Aural-festivaalia. Kansainvälisistä artisteista koostuvan Nicho Aural –tapahtuman filosofiana on edistää ja levittää uusien äänimaailmojen tutkimusta muun muassa konserttien, työpajojen, keskustelutilaisuuksien ja konferenssien kautta. 

kulttuuri