Suomalaiset perinneruoat ja herkut maistuivat Kyproksella

Suomen suurlähetystö järjesti yhdessä Higher Hotel Institute -oppilaitoksen kanssa Nikosiassa ''Tribute to Finnish Cuisine'' -ruokatapahtuman. Tapahtuman aluksi vierailijoille tarjoiltiin herkullisia suomalaisia alkupaloja ja esiteltiin suomalaista ruokakulttuuria mielenkiintoisten puheiden merkeissä. Puheiden jälkeen tarjoiltiin opiskelijoiden loihtimia suomalaisia perinneherkkuja alku- pää- ja jälkiruokineen.

Ruokalistan valintaan ja ruoan valmistamiseen oman asiantuntijuutensa toi suomalainen keittiömestari Arja Luiro Tampereen AMK:sta ja Suomen suurlähetystön residenssin keittiömestari Nicholas Anastasakis.  

Ruoka oli erittäin hyvää ja tunnelma viihtyisä. Lämmin kiitos vastaaville kokeille ja opiskelijoille onnistuneesta tapahtumasta!