Virkatodistus- ja osoitetiedustelut

Virkatodistukset

Singaporessa ei ole virkatodistusta vastaavaa todistusta tai otetta väestötietojärjestelmästä. Tulosta estekirje (avautuu uuteen ikkunaan) (pdf 107 Kb)

Singaporesta on saatavilla ainoastaan syntymä-, kuolema-, ja avioliittotodistuksia sekä osoitetietoja, jotka kirjataan erillisiin rekistereihin. Asiakirjapyyntöä varten tarvitset henkilön singaporelaisen henkilötunnuksen (FIN - Foreign Identification Number tai NRIC - National Registration Identity Card number). Ilman tätä numeroa asiakirjoja on lähes mahdotonta saada Singaporesta. Suurlähetystö ei tee asiakirjapyyntöjä kansalaisten puolesta.

Syntymätiedot

Tiedot Singaporessa tapahtuvista syntymistä ja kuolemista kirjataan Immigration & Checkpoints Authorityn (ICA) ylläpitämään syntymä- ja kuolinrekisteriin (Registry of Births & Deaths). Rekisteristä voi tehdä hakuja ICA:n verkkosivujen kautta, Immigration & Checkpoints Authority(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Siviilisäätytiedot

Singaporessa rekisteröidyt avioliitot  kirjataan avioliittorekisteriin, Registry of Marriages - ROM. Muslimiavioliitot Registry of Muslim Marriages - ROMM. Tietoja rekistereistä voi hakea ROM:n ja ROMM:n verkkosivujen kautta. Rekistereihin ei kirjata avioeroja. Verkkosivut:

Registry of Marriages(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Registry of Muslim Marriages(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Osoitetiedot

Singaporen kansalaisten ja pysyvällä oleskeluluvalla (Permanent Resident - PR) maassa asuvien tulee ilmoittaa osoitteensa Immigration & Checkpoints Authorityn (ICA) ylläpitämään henkilöjärjestelmään. Työluvalla maassa oleskelevista pitää kirjaa Ministry of Manpower (MOM). Näistä rekistereistä ei ole suurlähetystön tietojen mukaan mahdollista tehdä hakuja.

Immigration & Checkpoints Authority(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Ministry of Manpower(Linkki toiselle web-sivustolle.)

 

Katso myös elossaolotodistus