Koronavirustilanne Singaporessa

Rajoitukset on poistettu 13.2.2023. Terveydenhuollon tiloissa voidaan yhä vaatia maskin käyttöä.

Maahantulosäännökset

Rajoitukset on poistettu 13.2.2023.

Lisätietoja:

 

Oleskelu Singaporessa

Rajoitukset on poistettu 13.2.2023. Kasvomaskien käyttöä voidaan vaatia terveydenhuollon tiloissa. 

Lisätietoja:


Palvelut

Palvelut toimivat normaalisti.

 

Edustuston asiakaspalvelu

Edustuston asiakaspalvelu on avoinna maanantaista torstaihin klo 9-12 vain ennakkoajanvarauksen kautta ([email protected]). Palvelemme arkisin klo 9-17 sähköpostitse ([email protected]) sekä numerossa +65 625 440 42.

Jos viisumisi voimassaolo Singaporessa on menossa umpeen, ota yhteyttä Singaporen rajaviranomaiseen viisumin jatkamiseksi(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan) (englanniksi) tai työministeriöön, jos kyse on työluvan jatkamisesta (Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan)(englanniksi). 

 

Matkustusilmoitus

Muistutamme kaikkia matkailijoita ja maassa jo oleskelevia tekemään matkustusilmoituksen(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan).

Jos olet jo tehnyt matkustusilmoituksen ja oleskelusi ulkomailla pitkittyy, on matkustusilmoituksen päättymispäivää syytä muuttaa. Näin saamme tiedon siitä, että olet edelleen maassa ja voimme lähettää sinulle sekä tiedotteita että kyselyitä. Jos olet rekisteröitynyt palveluun, voit muuttaa ilmoitustasi itse. Jos et ole rekisteröitynyt, tee uusi matkustusilmoitus.

Jos matkustusilmoituksessasi ei ole ollut päättymispäivää tai olet palannut suunniteltua aiemmin Suomeen, on ilmoitus syytä poistaa. Jos olet rekisteröitynyt palveluun, voit muokata ilmoitustasi itse. Jos et ole rekisteröitynyt, lähetä poistopyyntö sähköpostiosoitteeseen [email protected].