Tervetuloa Suomen Bukarestin suurlähetystön uudistetuille kotisivuille!

Suomen Bukarestin suurlähetystön uudet verkkosivut ovat uudistuneet. Uudet sivut ovat nyt helppokäyttöisemmät, mutta rakenteeltaan kuitenkin hyvin samanlaiset kuin aikaisemmat sivut. Lisäksi ne tarjoavat joitakin uusia ominaisuuksia, joita aikaisemmilla sivuilla ei ollut.

Ajankohtaista-osion sisältöä voi seurata nyt myös RSS syötteen (Really Simple Syndication/Rich Site Summary) avulla. Käyttäjä voi tilata uutisryhmään tulleen uusimman tiedon RSS-lukijaan. Siten ei tarvitse käydä sivuilla seuraamassa päivityksiä. Lisätietoa RSS-syötteestä ja sivujen muista uusista ominaisuuksista löytyy osiosta "Tietoa verkkopalvelusta" etusivun alapalkissa.

Suurlähetystön verkkosivut tarjoavat suurlähetystön ja ulkoasiainministeriön tuottamaa aineistoa sekä tietoa suurlähetystön palveluista suomalaisille ja ulkomaalaisille. Sivut tuotetaan sekä suomeksi että englanniksi, perustiedot löytyvät myös ruotsiksi.

Suomen Bukarestin-suurlähetystö vastaa verkkopalvelun sisällöstä. Palvelun ylläpidosta vastaa edustusto yhteistyössä ulkoasiainministeriön kulttuuri-ja viestintäosaston kanssa.

Toivomme sivujen tarjoavan lukijoille mahdollisimman laajalti tietoa Romaniasta, Suomesta ja suurlähetystön palveluista. Mikäli teillä on kommentteja, huomautuksia, toiveita tai kysymyksiä liittyen suurlähetystön palveluihin tai verkkosivuihin, palautetta voi antaa palaute-lomakkeen avulla. Otamme mielellämme palautetta vastaan!