Suomen Soulin suurlähetystö hakee AMK-harjoittelijoita

Suomen suurlähetystö Soulissa hakee ammattikorkeakouluharjoittelijoita viiden kuukauden harjoittelujaksolle vuonna 2024. Vapaamuotoiset hakemukset 11.2.2024 mennessä.

Etsimme harjoitteluun edustustoomme viiden kuukauden harjoittelujaksolle 1-2 ammattikorkeakouluopiskelijaa. Harjoittelijan toivomme olevan asiakaspalveluhenkinen ja kykeneväinen sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Lisäksi toivomme harjoittelijalta positiivista asennetta, kulttuurisensitiivisyyttä sekä halua oppia uutta. Tehtävässä tarvitsee hyvää englannin kielen osaamista sekä perusvalmiudet tietotekniikan käyttöön. Korean kielen taidosta on etua, mutta se ei ole välttämätöntä.

Harjoittelijan tehtävät sisältävät ensisijaisesti asiakas- ja puhelinpalvelua maahantulolupa-asioissa ml. hakemusten vastaanotto sekä muita tavanomaisia toimistotehtäviä. Tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan harjoittelija osallistuu edustuston vierailu- ja tapahtumajärjestelyihin sekä maakuvatyöhön ml. sosiaalinen media.

Harjoittelun kesto on viisi kuukautta ja toivotut ajankohdat ovat n. 1.5 alkaen ja/tai syksy 2024. Suurlähetystö tekee harjoittelijan kanssa työharjoittelusopimuksen. Harjoittelijalla tulee olla ammattikorkeakoulun tai muun yleishyödyllisen tahon myöntämä riittävä rahoitus harjoittelulle. Tieto rahoituksesta tulee käydä ilmi hakemuksesta. Harjoittelija maksaa matkansa ja asumiskustannuksensa itse sekä vastaa tarvittavien viranomaislupien hankinnasta. Harjoittelijalla on mahdollisuus kuulua valtion matkavahinkoturvan piiriin harjoittelunsa ajan.

Suomenkieliset hakemukset (motivaatiokirje ja CV) pyydetään lähettämään 11.2.2024 mennessä osoitteeseen [email protected]. Otsikkokenttään ”AMK-harjoittelu ja hakijan nimi”.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja Suojelupoliisin verkkosivulta(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan)

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme Ulkoministeriön verkkosivulla(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan). Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Lisätietoja antaa Minna Niemi, puh. +82-(0)2-3701 0304, s-posti: minna.p.niemi(a)gov.fi