Instagram-kilpailut käynnistävät Suomen ja Kreikan diplomaattisuhteiden satavuotisjuhlinnan

Suomen ja Kreikan välisten diplomaattisuhteiden solmimisesta tulee kuluneeksi sata vuotta. Juhlistamme tätä pitkin vuotta erityisesti sosiaalisessa mediassa. Juhlavuoden käynnistävät kaksi kuvakisaa Instagramissa, ja molempien pääpalkintona on lentoliput.  Yksi voittomatka on Suomesta Kreikkaan ja toinen Kreikasta Suomeen.

Lisäksi vuoden aikana haluamme nostaa esille eri vuosikymmeniltä ihmisiä ja tapahtumia, jotka ovat olleet merkkipaaluja maidemme välisten suhteiden kehityksessä.


​​​​​​​

Oletko suomalainen ja rakastat Kreikkaa?

Osallistu kuvakilpailuun! Julkaise Instagramissa kaunein Kreikka-teemainen itse ottamasi kuva ja osallistu kilpailuun käyttämällä siinä hashtagia #suomikreikka100.

Kilpailu on avoinna 1.3. - 30.6.2019. Raatimme suurlähetystössä päättää voittajakuvan 15.7.2019 mennessä. Ilmoitamme voittajalle erikseen Instagramin kautta viestillä ja julkaisemme voittokuvan omalla tilillämme. Instagram ei ole osallisena kilpailussa.

Palkintona lentolippu

Suomen ja Kreikan diplomaattisuhteiden 100-vuotisjuhlan kunniaksi yhteistyökumppanimme EL-VE Tours lahjoittaa yhden lentolipun Helsinki - Ateena - Helsinki.

Lennot ovat suorilla lennoilla ja sisältävät käsimatkatavaran. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Voittaja voi ilmoittaa kolme mahdollista matkustuspäivämäärää, joiden joukosta toimisto tekee lentovarauksen.

 
Suomen suurlähetystö ja Elve-Tours toivottavat kaikille kilpailijoille oikein hyvää onnea kilpailuun ja hyvää matkaa!

www.instagram.com/finlandingreece/(Linkki toiselle web-sivustolle.)