Suomen suurlähetystö Bogotassa hakee korkeakouluharjoittelijoita vuodelle 2024

Suomen suurlähetystö Bogotassa hakee korkeakouluharjoittelijoita vuodelle 2024. Edellytyksenä on, että opiskelija saa harjoittelua varten rahoitustukea joko oppilaitokseltaan tai joltakin muulta ulkoministeriön hyväksymältä taholta.

Harjoittelijan tehtävissä painottuu viestintä sosiaalisessa mediassa ja tapahtumien ja vierailujen järjestäminen sekä osallistuminen poliittiseen ja taloudelliseen raportointiin, harjoittelijan vahvuuksien ja kiinnostuksenkohteiden pohjalta. Työtehtäviin kuuluu myös erilaisiin tilaisuuksiin osallistumista, mediaseurantaa sekä muut edustuston päällikön tai sijaisen määräämät tehtävät. Harjoittelun tavoitteena on tutustuttaa harjoittelija ulkoasiainhallinnon työkenttään. Korkeakouluharjoittelija työskentelee edustuston virkamiesten ohjauksessa ja avustaa heitä mm. seuraavissa tehtävissä:

  • Kolumbian, Dominikaanisen tasavallan, Venezuelan ja Panaman poliittisen ja taloudellisen tilanteen seurannassa ja raportoinnissa avustaminen suurlähettilään tai ensimmäisen sihteerin ohjeiden mukaisesti.
  • Kulttuuri- ja viestintäasioissa avustaminen.
  • Team Finland koordinaattorin sekä kaupallisen neuvonantajan avustaminen TF-työssä.
  • Osallistuminen kokouksiin ja niistä raportoiminen, mukaan lukien EU- kokoukset.
  • Osallistuminen Suomea edustaviin tapahtumiin.
  • Vierailujen ja tapahtumien käytännönjärjestelyissä avustamien.
  • Muut edustuston päällikön tai päällikön sijaisen määräämät tehtävät.

Erinomainen suomen ja hyvä espanjan kielen suullinen ja kirjallinen taito ovat tärkeitä edellytyksiä harjoittelun onnistumiselle. Työympäristömme on dynaaminen ja tehtävät muuttuvat joskus nopeastikin, joten toivomme harjoittelijalta joustavaa ja positiivista asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Palkkaukseen ja rahoitukseen liittyvät tiedot:

Tarjoamiemme 3 kuukauden harjoitteluiden toteutumisen edellytyksenä on, että harjoittelijan korkeakoulu/yliopisto vastaa harjoittelun rahoituksesta vähintään 2 kuukauden osalta, jolloin edustustomme voi maksaa tämän lisäksi maksimissaan yhden kuukauden palkan. Tieto korkeakoulun/yliopiston myöntämästä rahoituksesta tulee kirjata hakemukseen.

 

Ajankohta ja kesto:

huhti-heinäkuu 2024 tai syys-joulukuu 2024

Hakemukset ja hakuaika:

Suomenkieliset hakemukset (motivaatiokirje ja CV) harjoittelun rahoitustietoineen sekä harjoitteluajankohtatoiveineen tulee lähettää määräaikaan 18.3.2024 mennessä sähköpostitse [email protected]  Hakemuksen alussa tulee mainita selkeästi, kumpi harjoitteluajanjakso on kyseessä. Hakuajan päättymisen jälkeen kutsumme osan hakijoista etäyhteyksin pidettävään haastatteluun.

Lisätietoja:

Lisätietoja harjoittelun sisällöstä: [email protected]

Hakemalla tehtävään hakija hyväksyy tietosuojakäytännön ja antaa suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn. Käsittelemme edustustolle annettuja henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietoja eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteessa https://um.fi/tietosuoja(Linkki toiselle web-sivustolle.)