Suomalainen yritysdelegaatio tekee vienninedistämismatkan Brasiliaan 4.-9.10.2015 työ- ja elinkeinoministeriön kansliapäällikön Jari Gustafssonin johdolla. Valtuuskunta tapaa Brasiliassa paikallisten yritysten, organisaatioiden ja viranomaisten edustajia São Paulossa, Brasílissa ja Rio de Janeirossa.

Valtuuskuntaan kuuluu noin 30 edustajaa 18 yrityksestä ja eri organisaatioista. Yritykset edustavat bioenergia-alan, jätteiden hyötykäytön, älykkäiden sähköverkkojen sekä satama- ja meriteollisuusalan toimijoita. Mukana on myös edustajia yliopistoista, Tekesistä, Finnverasta, Finprosta ja Finnfundista (lista yrityksistä tiedotteen lopussa).

Matkan tavoitteena on kasvattaa Suomen ja Brasilian välistä kauppaa ja löytää uusia yhteistyökumppaneita erityisesti cleantechin sekä satama- ja logistiikka-aloilla.

Lisäksi tavoitteena on vahvistaa Suomen tunnettuutta Brasiliassa innovatiivisena koulutuksen, korkean teknologian ja osaamisen maana sekä vakaana investointiympäristönä, josta on nopea pääsy niin EU-maiden kuin Aasian markkinoille.

Lue lisää työ- ja elinkeinoministeriön tiedotteesta:

https://www.tem.fi/innovaatiot/tiedotteet_innovaatiot?89515_m=118905(Linkki toiselle web-sivustolle.)