Klikkaa Suomen ja maailman nuorten ääni Rioon


Helmi Vanhanen 12-vuotias tyttö Severn Suzuki hiljensi ympäristöpuheellaan Rion kokouksen osallistujat vuonna 1992. Yleisö nousi taputtamaan seisaaltaan. Häntä kutsutaan tytöksi, joka hiljensi maailman viideksi minuutiksi.

Nyt, 20 vuotta myöhemmin, 12–vuotiaalla Helmi Vanhasella on kerrottavana vahva viesti maailman metsien ja yhteisen toiminnan puolesta. Helmi osallistuu kansainväliseen laulukilpailuun, jonka voittaja esittää kappaleensa Rio +20 –kokouksessa. Helmi syntyi 12 vuotta sitten, jolloin hänen isänsä perusti kestävän kehityksen ENO-verkkokoulun. Isänsä säveltämä laulu kertoo koulujen oikeasta toiminnasta maailman metsien hyväksi. Verkkokoulu on istuttanut 7 miljoonaa puuta ja sen tavoitteena on istuttaa sata miljoonaa puuta vuoteen 2017 mennessä, jolloin Suomi täyttää sata vuotta.

Kilpailuun lähetettiin 340 kappaletta, joiden joukosta tämä laulu on noussut sensaatiomaisesti kolmanneksi yli 16 000 äänellä. Mutta se ei riitä voittoon.  Klikkaa Suomi Rioon ja historia toistamaan itseään! Voit äänestää tietokoneelta, läppäriltä, ipadilta tai älypuhelimesta joka päivä 24 tunnin välein aina 19. toukokuuta saakka. Siis vain kaksi viikkoa aikaa!

Äänestä sydäntä klikkaamalla videon alapuolella (Vote now)

http://www.global-rockstar.net/act-now-forest-matters(Linkki toiselle web-sivustolle.)