Team Finland –verkosto Uudessa-Seelannissa

Team Finland -verkosto edistää Suomen asiaa maailmalla: suomalaisten yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa. Verkosto kokoaa yhteen näiden alojen toimijat ja palvelut. Verkoston ytimen muodostavat näillä aloilla toimivat valtiorahoitteiset organisaatiot kuten ministeriöt, edustustoverkko, Business Finland, Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit, Finnvera, Finnfund sekä maakunnalliset, ELY-keskusten varaan rakentuvat kansainvälistymispalvelut.

Uudessa-Seelannissa Team Finland-päätoimijana on Team Finland-lähettiläs.

Team Finland -verkosto auttaa yritystäsi kansainvälistymään, kasvamaan ja menestymään maailmalla. Lisätietoa palveluista kansainvälistyville yrityksille Team Finlandin verkkosivuilla.(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan)

Team Finland -toimijat Uudessa-Seelannissa

Team Finland-lähettiläät

Ari Hallenberg, Auckland

Aucklandin Team Finland-lähettilääksi kutsuttiin Ari Hallenberg. Hallenberg on pitkään edustanut Suomea Aucklandissa: kunniakonsulina vuodesta 1989 ja kunniapääkonsulina vuodesta 2004, joten hän on seurannut Suomen ja Uuden-Seelannin kaupan sekä muiden suhteiden kehittymistä hyvin läheltä jo kauan. Hallenberg on eläköitynyt kunniapääkonsulin virastaan, mutta jatkaa Team Finland-lähettiläänä Uudessa-Seelannissa.