Kauppapolitiikka-media entistä aktiivisemmin verkkoon

Ulkoministeriön julkaisema, yli 90-vuotias kansainvälisen kaupan media Kauppapolitiikka on nyt entistä aktiivisemmin verkossa. Myös ulkoasu uudistui, kun uudet verkkosivut avattiin kesäkuun alussa. Samalla muuttui sosiaalisen median ilme sekä lehden uutiskirje.

Mies esittelee kännykkää, jossa näkyy Kauppapolitiikan uudet verkkosivut

Kauppapolitiikka-lehden juttujen julkaisusykliä kauppapolitiikka.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.) -verkkosivuilla on muokattu tämän kevään aikana enemmän etupainotteiseksi ja jatkuvammaksi. Lehti ilmestyy entiseen tapaan neljä kertaa vuodessa, mutta tulevan lehden artikkeleita julkaistaan jo etukäteen verkossa. Lisäksi sivuilla julkaistaan aiempaa enemmän lehdestä riippumatonta materiaalia, kuten Vapaasti kaupasta mielipidekirjoituksia.

Uusituilta verkkosivuilta löydät selkeän rakenteen ansiosta entistä paremmin erilaisia teemoja, markkinoita tai maita koskevia artikkeleita. Kauppapolitiikka.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.) -verkkosivut sekä sosiaalisen median kanavat ovat saaneet samassa yhteydessä uuden ilmeen.

Myös Kauppapolitiikan uutiskirje on uudistettu. Se painottuu entiseen tapaan pääasiassa lehdessä tai verkossa julkaistuihin artikkeleihin, mutta jatkossa myös ulkoministeriön kansainvälisen kaupan ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat saavat paremmin äänensä kuuluviin.

Uutiskirjeen ja lehden voi tilata osoitteessa kauppapolitiikka.fi/tilaus(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Kesäkuun lehdessä asiaa luonnon ja talouskasvun yhteensovittamisesta

Kesäkuun 13. päivänä julkaistavassa Kauppapolitiikka-lehdessä pohditaan, onko vihreys vientivaltti. Lehdessä on asiaa myös ilmastonmuutoksesta ja sen torjunnasta koituvan laskun jakamisesta. Lähikuvassa on Metsäteollisuus ry:n toimitusjohtaja Paula Lehtomäki, joka kertoo metsän merkityksestä hänelle itselleen, mutta myös Suomen taloudelle.

Teemme katsauksen myös nyt pinnalla olevan Etelä-Korean markkinoihin. Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n johtaja Timo Vuori taas perää kolumnissaan kauppapolitiikkaa palamaan juurilleen.

Tuoreet jutut ovat luettavissa Kauppapolitiikan verkkosivuilla(Linkki toiselle web-sivustolle.).

 

Lisätietoa: