Suomen Reykjavikin suurlähetystö hakee kiinteistöpalvelijaa / autonkuljettajaa

Suomen Reykjavikin suurlähetystö hakee palvelukseensa vakituiseen työsuhteeseen alkaen 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan kiinteistöpalvelijaa / autonkuljettajaa.

Työsuhteessa sovelletaan paikallisesti palkatun työntekijän työehtoja ja Islannin lainsäädäntöä.

Kiinteistöpalveluvastaavan/autonkuljettajan tehtävä koostuu pääasiassa seuraavista tehtävistä:

- Kiinteistöjen huolto- ja ylläpito sekä korjaustöiden koordinointi yhteistyössä ministeriön kanssa

- Kansliakiinteistön ja virka-asunnon sekä niiden teknisen laitteiston hoitoon ja ylläpitoon liittyviä käytännön tehtäviä ml. pienet korjaustyöt

- Yleiset toimitiloihin ja käyttäjiin liittyvät palvelut ml. vahtimestaritehtävät kansliassa ja päällikön virka-asunnossa

- Kuljetustehtävät ja muut kuljetuksiin liittyvät tehtävät (esim. posti)

- Turvallisuusasiat, avainten hallinnointi, atk-varapääkäyttäjän tehtävät

- Materiaalihankintoihin osallistuminen

- Edustustossa järjestettävien tilaisuuksien käytännön järjestelyihin osallistuminen

- Muut edustuston päällikön määräämät tehtävät

 

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Ajokorttia ja ajokokemusta edellytetään. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön, käytännön organisointikykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävänhaltijalta edellytetään joustoa työajoissa, työhön sisältyy myös iltatyötä. Edellytämme sujuvaa käytännön englannin kieltä, suomen/islannin kielen taito sekä paikallistuntemus katsotaan eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja dynaamisen työyhteisön.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan viimeistään 19.5.2018 sähköpostilla osoitteeseen [email protected]i. Otsikkokenttään merkintä: ”Hakemus kiinteistöpalveluvastaavan tehtävään”. Lisätietoja tehtävästä antaa suurlähettiläs Ann-Sofie Stude sähköpostitse tai +354 5100 100 (edustuston vaihde).

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa.

Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksestä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.).

​​​​​​​