Suomen Reykjavikin suurlähetystö hakee määräaikaiseen työsopimussuhteeseen ajalle 1.3.2020 – 31.3.2022 tai sopimuksen mukaan neuvonantajaa

Työsuhteessa sovelletaan paikallisesti palkatun työntekijän työehtoja ja Islannin lainsäädäntöä.

Neuvonantajan tehtävässä painottuu tällä hetkellä erityisesti

  • raportointi ulko- ja turvallisuus- sekä talouspolitiikasta
  • Team Finland -tehtävät
  • julkinen viestintä, tiedottaminen ja kulttuuri-asiat
  • vastuu edustuston kriisivalmiudesta
  • kansalaispalvelutehtävissä avustaminen
  • edustuston päällikön sijaistaminen substanssikysymyksiin liittyvissä tehtävissä, ml. EU – ja pohjoismaisissa päällikkökokouksissa  

Odotamme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vähintään viiden vuoden työkokemusta, analyyttisiä taitoja ja sujuvaa kirjallista ilmaisukykyä sekä sujuvaa esiintymistaitoa.  Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työskentelytapaa, kiinnostusta erittäin monipuoliseen työkuvaan sekä tietoteknisiä valmiuksia. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.

Käsittelemme meille antamia henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteessa um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa.  Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa suurlähettiläs Ann-Sofie Stude [email protected] tai +354 5100 100 (edustuston vaihde).

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 24.1.2020 mennessä osoitteella Embassy of Finland, Túngata 30, 101 Reykjavik, Iceland tai sähköpostilla Ann-Sofie Studelle. Otsikkokenttään/kuoreen merkintä: ”Hakemus neuvonantajan tehtävään”.