Suomen Prahan-suurlähetystö hakee konsulipalvelu-, hallinto- ja vastaanottovirkailijaa

Kiinnostaako työskentely monipuolisissa tehtävissä suomalaisten hyvinvoinnin puolesta Keski-Euroopan ytimessä? Suomen Prahan-suurlähetystö hakee palvelukseensa asiakaspalveluhenkistä ja kielitaitoista konsulipalvelu-, hallinto- ja vastaanottovirkailijaa 16.5.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kyseessä on määräaikaisuus 28.2.2023 asti.

Kuva: Suomen suurlähetystö Praha
Kuva: Riikka Seppälä

Hakijalta edellytetään Suomen kansalaisuutta. Lisäksi hakijalla on oltava soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta, hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, oma-aloitteisuutta, hyvät tiimityö- ja asiakaspalvelutaidot sekä joustavuutta. Ruotsin, tshekin ja slovakin kielen taito sekä aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Tehtävänkuvaan kuuluu:

  • vastaanottovirkailijan tehtävät, ml. puhelinkeskuksen hoito

  • asiakaspalvelu, asiakaskyselyihin vastaaminen, Suomi-informaation jakaminen

  • passi- ja maahantulolupa- sekä konsuliasioiden hoitoon osallistuminen, hakemusten vastaanottaminen, käsittely ja päätöksenteko yhdessä konsulipalveluvastaavan kanssa

  • edustuston konsulipalvelu- ja hallintovastaavan avustaminen edustuston yleishallintotehtävissä

  •  suurlähetystön verkkosivujen päivittäminen tarvittaessa

  • konsuli- ja maahantulovastaavan sijaistaminen tarvittaessa

  • taloushallintotehtävien sijaisuus

  •  muut edustuston päällikön määräämät tehtävät

Tarjoamme vaihtelevat ja laaja-alaiset työtehtävät mukavassa työyhteisössä. Konsulipalvelut ovat yksi Suomen suurlähetystöverkoston ydintehtävistä, joten tehtävässä pääsee konkreettisesti työskentelemään Suomen ja suomalaisten turvallisuuden ja hyvinvoinnin eteen. 

Tehtävä kuuluu edustuston paikallisesti palkatun henkilökunnan tehtäviin ja työsuhteessa sovelletaan paikallista lainsäädäntöä ja noudatetaan asemamaasta palkatun henkilön työehtoja. Tehtävän työaika on 21,75 h viikossa. Tehtävä pyritään täyttämään 16.5. alkaen 28.2.2023 asti. Palkka on 24 300 Tshekin korunaa kuukaudessa.

Lähetä hakemuksesi (motivaatiokirje ja CV) 11.4.2022 mennessä osoitteeseen [email protected], ja viestin otsikoksi "Konsulipalvelu-, hallinto- ja vastaanottovirkailija / [Sukunimi]". Lisätietoja tehtäväkokonaisuudesta ja palvelussuhdeasioista antaa edustuston päällikön sijainen Riikka Seppälä, konsulipalvelutehtävien osalta konsulipalveluvastaava Miia Niemi. Yhteys: puh. +420 251 177 251 (suurlähetystön vaihde) tai sähköposti [email protected] 

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja suojelupoliisin verkkosivuilla(Linkki toiselle verkkosivustolle).

Ulkoministeriö ja Prahan suurlähetystö käyttävät hakuprosessissa annettuja henkilötietoja vain tarkoituksenmukaisella ja EU:n tietosuojalain määrittämällä tavalla. Suurlähetystö ei anna henkilötietoja kolmannelle osapuolelle ilman lakiperustaista syytä. Voit lukea lisää tietosuojasta täältä(Linkki toiselle verkkosivustolle). Hakemalla työpaikkaa hyväksyt tietosuojaan liittyvät käytännöt ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelylle.