Belgradin suurlähetystö hakee työkokeilijaa 1.4.-30.9.2020

Suomen suurlähetystö Belgradissa hakee työkokeilijaa kuuden kuukauden jaksolle 1.4.-30.9.2020 tai sopimuksen mukaan. Belgradin suurlähetystö kattaa Serbian lisäksi myös Montenegron ja Pohjois-Makedonian. Työkokeilu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden seurata EU-integraatioprosessissa olevien maiden yhteiskunnallista kehitystä ja maidemme kahdenvälisten suhteiden kehittymistä tässä prosessissa.

Suomen suurlähetystö Belgradissa hakee työkokeilijaa kuuden kuukauden jaksolle 1.4.-30.9.2020 tai sopimuksen mukaan.

 

Belgradin suurlähetystö kattaa Serbian lisäksi myös Montenegron ja Pohjois-Makedonian. Työkokeilu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden seurata EU-integraatioprosessissa olevien maiden yhteiskunnallista kehitystä ja maidemme kahdenvälisten suhteiden kehittymistä tässä prosessissa.

 

Työkokeilijalta odotetaan reipasta ja oma-aloitteista asennetta sekä yhteistyökykyä. Pienessä suurlähetystössä työtehtävät ovat vaihtelevia ja työtahti ajoittain nopeatempoista. Työkokeilijan sopiva tausta on yliopistotutkinto esim. yhteiskunta-, oikeus- tai taloustieteistä. Länsi-Balkanin alueen tuntemus on eduksi. Hakijalta odotetaan hyviä sosiaalisen median taitoja sekä tietojenkäsittelytaitoa. Koska työtehtäviin sisältyy raportointia ja sosiaaliseen mediaan kirjoittamista, tulee hakijan pystyä kirjoittamaan sujuvaa ja virheetöntä suomen kieltä. Hakijalta edellytetään myös hyvää englannin suullista ja kirjallista taitoa. Hyvä ruotsin kielen taito ja/tai jonkin slaavilaisen kielen perustaito on eduksi, mutta ei välttämätön.

 

Työtehtävät

  • suurlähetystön verkkosivujen, Facebook-sivujen ja Twitter-tilin sisällöntuottaminen ja ylläpitäminen
  • Serbian, Montenegron ja Pohjois-Makedonian EU-integraatioprosessin sekä poliittisen ja taloudellisen tilanteen seuraaminen sekä raporttien ja taustaselvitysten laatiminen
  • kahdenvälisten suhteiden edistämiseen liittyvät tehtävät, erityisesti vierailuissa ja erilaisten tapahtumien valmisteluissa avustaminen
  • osallistuminen erilaisiin kirjallisiin kyselyihin vastaamiseen sekä puhelintiedustelujen hoitamiseen
  • muut edustuston päällikön määräämät tehtävät.

 

Suurlähetystöllä ei ole mahdollisuutta hankkia työkokeilijalle asuntoa, mutta lähetystö neuvoo ja antaa hyväksi todettuja yhteystietoja. Asunnon hankkiminen hoituu helpoiten paikallisia välitystoimistoja käyttäen.

 

Työkokeilijaksi valittavalle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

 

Käsittelemme suurlähetystölle annettuja henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietoja eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta https://um.fi/tietosuoja(Linkki toiselle web-sivustolle.).

 

Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn.

 

Hakuaika päättyy 12.2.2020. Vapaamuotoinen hakemus ja CV lähetetään osoitteeseen [email protected]. Viestiin aiheeksi ”Työkokeilu”.
 

 

LISÄTIETOJA

 

Hallinnollinen avustaja Outi Hannula

[email protected]

puh. +381 11 306 5400