Suomen Soulin Suurlähetystö hakee AMK-harjoittelijaa

Suomen suurlähetystö Soulissa hakee ammattikorkeakouluharjoittelijaa 1.5.2023 lukien tai sopimuksen mukaan viiden kuukauden harjoittelujaksolle. Vapaamuotoiset hakemukset 5.2.2023 mennessä.

Etsimme harjoitteluun edustustoomme viiden kuukauden jaksolle ammattikorkeakouluopiskelijaa, joka on asiakaspalveluhenkinen ja jolla on kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä perusvalmiudet tietotekniikan käyttöön. Tehtävässä tarvitsee hyvää englannin kielen osaamista. Korean kielen taidosta on etua, mutta se ei ole välttämätöntä.

Harjoittelijan tehtävät sisältävät ensisijaisesti asiakas- ja puhelinpalvelua maahantulolupa-asioissa ml. hakemusten vastaanotto sekä muita tavanomaisia toimistotehtäviä. Tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan harjoittelija osallistuu edustuston vierailu- ja tapahtumajärjestelyihin.

Harjoittelun toivottu alkamisajankohta on 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan ja kesto viisi kuukautta. Suurlähetystö tekee harjoittelijan kanssa työharjoittelusopimuksen. Harjoittelijalla tulee olla ammattikorkeakoulun tai muun yleishyödyllisen tahon myöntämä riittävä rahoitus harjoittelulle. Harjoittelija maksaa matkansa ja asumiskustannuksensa itse sekä vastaa tarvittavien viranomaislupien hankinnasta. Harjoittelijalla on mahdollisuus kuulua valtion matkavahinkoturvan piiriin harjoittelunsa ajan.

Suomenkieliset hakemukset (motivaatiokirje ja CV) pyydetään lähettämään 5.2.2022 klo 24:00 Korean aikaa mennessä osoitteeseen [email protected]. Otsikkokenttään ”AMK-harjoittelu ja hakijan nimi”.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja Suojelupoliisin verkkosivulta (linkki toiselle verkkosivustolle)(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan)

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme Ulkoministeriön verkkosivulla (linkki toiselle verkkosivustolle)(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan). Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Lisätietoja antaa Minna Niemi, puh. +82-(0)2-3701 0304, s-posti minna.p.niemi(a)formin.fi