Team Finland -verkosto

Team Finland -verkoston ytimen muodostavat valtiorahoitteiset organisaatiot kuten ministeriöt, edustustoverkko, Business Finland (entiset Finpro ja Tekes), Finnvera, Tesi (Suomen Teollisuussijoitus), ELY-keskukset, Patentti- ja rekisterihallitus, Teknologian tutkimuskeskus VTT, Finnfund, Finnpartnership sekä Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit. Team Finland -verkosto auttaa suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään, kasvamaan ja menestymään maailmalla. Lisätietoa Team Finlandista ja palveluista kansainvälistyville yrityksille Team Finland -verkoston sivuilla(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan).

Suomalaisille yrityksille kiinnostavia sektoreita pidemmällä aikavälillä ovat esim. ICT, energia ja kiertotalous. Bulgariassa on paljon kiinnostusta myös suomalaisia opetus- ja innovaatiojärjestelmiä kohtaan.
Suomi-kuvaa voidaan monipuolistaa ja syventää kertomalla Suomen vahvuuksista ja niiden tuomasta hyödystä yhteiskunnalle (koulutusjärjestelmän ansiot, innovaatiojärjestelmä talouskasvun edistämiseksi, transparenssi jne.). Täydennämme Suomi-kuvaa esittelemällä myös suomalaista kulttuuria sen eri muodoissaan.

Team Finland käsittää Bulgariassa Suomen Sofian suurlähetystön ja tarpeen mukaan myös kunniakonsulaatin Varnassa. Business Finlandin aluetoimisto sijaitsee Varsovassa.

Suurlähetystö auttaa Bulgariassa toimivia suomalaisyritysten tytäryhtiöitä ja paikallisedustajia kontaktien luonnissa paikallisiin viranomaisiin ja yrityksiin. 

Team Finland Bulgariassa  [email protected]
Business Finland Varsovassa  [email protected]

Business Finland Puolan toimiston yhteyshenkilöt

Piotr Hajdecki, Senior Advisor (Digitalization)
[email protected]
+48 508 983 253

Zofia Stelmaszczyk, Senior Advisor (Cleantech)
[email protected]
+48 601 985 202

Agnieszka Wróbel, Advisor (Health and well-being)
[email protected]
+48 508 982 805

Radek Kukuła, Senior Advisor (Smart manufacturing)
[email protected]
+48 508 529 626

Anna Łomża, Senior Advisor (Smart mobility)
[email protected]
+48 500 826 560