Virkatodistus- ja osoitetiedustelut Belgiassa

Virkatodistustiedustelut

Belgiasta on saatavissa suomalaista virkatodistusta vastaava väestörekisteriote, jossa on tiedot henkilön belgialaisista osoitteista, avioliitosta, avioerosta ja lapsista Belgiassa. Tee virkatodistuspyyntö suoraan oman kotikuntasi rekisteriviranomaiselle. Jos kotikunnasta ei ole tietoa saatavilla, osoita kysely suoraan Belgian kansalliselle rekisteriviranomaiselle (Registre National Population/Rijksregister(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan)). 

Voit lähettää tiedustelun sähköpostitse osoitteeseen [email protected].    

Mikäli haluat tietoja toisesta henkilöstä esimerkiksi perunkirjoitusta varten, tee tiedustelupyyntö notaarin tai asianajajan välityksellä. Voit etsiä notaarin tai asianajajan seuraavien linkkien avulla:

​​​​Osoitetiedustelut

Tee osoitetiedustelu suoraan kyseisen henkilön kotikunnalle. Mikäli kotikunta ei ole tiedossa, lähetetä tiedustelu Belgian kansalliselle rekisteriviranomaiselle (Register National Population/Rijksregister(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan)). 

Voit lähettää tiedustelun sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Suomalainen virkatodistus

Tilaa suomalainen virkatodistus eli ote väestötietojärjestelmästä Digi- ja väestötietovirastosta(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Lisätietoa: Digi- ja väestötietovirasto(Linkki toiselle web-sivustolle.)