Viestintäkoordinaattori

Suomen erityisedustusto Natossa / Suomen Brysselin-edustustojen yhteishallinto hakee palvelukseensa viestintäkoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 07.01.2021 – 31.12.2021 tai sopimuksen mukaan.

Viestintäkoordinaattori suunnittelee ja toteuttaa Suomen Nato-edustuston viestintää. Päätehtäviin kuuluu sisällöntuotanto ja viestinnän toteutus edustuston verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan, viestintäyhteistyö kansainvälisten kumppaneiden kanssa, lehdistötilaisuuksien järjestäminen sekä vierailijaryhmien koordinointi ja vastaanotto. Työhön kuuluu myös mm. yhteydenpitoa sidosryhmiin, sisäistä viestintää sekä assistenttitehtävissä sijaistamista.

 

Tehtävässä edellytetään Suomen turvallisuus- ja puolustuspolitiikan tuntemusta ja kokemusta käytännön viestinnän tehtävistä ml. verkkoviestintä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa ja vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa, sujuvaa kirjallista ilmaisua, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista otetta työhön sekä käytännön organisointikykyä. Ranskan kielen taito on eduksi.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kansainvälisessä ympäristössä ja kivan työyhteisön.

  

Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Brysselin-edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen. Työntekijän pääasiallisena työskentelypaikkana on Suomen erityisedustusto Natossa.

 

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyvät osoitteesta supo.fi.

 

Jos olet kiinnostunut tehtävästä ja haluat palvelussuhteen ehdoista kertovan tietopaketin, lähetä pyyntö sähköpostiosoitteella [email protected]. Lähetämme sinulle tietopaketin sähköpostilla.

Lisätiedot työsuhteen ehtojen osalta hallinnollinen ulkoasiainsihteeri Raija Stenberg, puh. +32 473 52 73 01 / [email protected] ja työtehtävien osalta edustuston päällikön sijainen Lauratuulia Lehtinen puh. +32 475 254 577 / [email protected] .

 

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen - OTSIKOLLA NAE VIESTINTÄKOORDINAATTORI - pyydetään lähettämään viimeistään keskiviikkona 9.12.2020 sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

 

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).