Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa hakee työkokeilijaa ulkosuhdesektorille syksylle 2021 Brysseliin

1.9.2021 - 31.1.2022 tai sopimuksen mukaan (ajoituksessa huomioidaan tarvittaessa Covid-19-tilanne)

 

 

 

Tehtävänkuvaus:

Henkilö avustaa edustuston yhteisen ulko- ja turvallisuuspolitiikan tiimiä muun muassa COPS-kokousten (poliittisten ja turvallisuusasioiden komitea) valmisteluun, käytännön koordinaatioon ja kokousraportointiin liittyvissä tehtävissä. Tehtäviin kuuluu myös ulkosuhdesektorin virkamiesten avustaminen ja sijaistaminen tarpeen mukaan. Tehtävä tarjoaa monipuolisen tehtävänkuvan myötä kokonaisvaltaisen ja kattavan kuvan EU:n yhteisestä ulko- ja turvallisuuspolitiikasta. Ns. COPS-koordinaatiotehtävissä avustaessaan henkilö tutustuu laaja-alaisten substanssiaiheiden lisäksi siihen, miten EU-politiikkaa valmistellaan käytännössä ja saa arvokasta kokemusta työskentelystä EU:n ulko- ja turvallisuuspolitiikan ytimessä nopeatempoisessa työympäristössä.

 

Toivottu koulutustausta:

Tehtävä soveltuu parhaiten yliopisto- tai korkeakoulututkinnon suorittaneelle. Soveltuvia tieteenaloja ovat esimerkiksi yhteiskunta-, hallinto-, oikeus- tai humanistiset tieteet. EU-asioiden tuntemus on eduksi.

 

Kielitaitovaatimukset:

Edellytyksenä on hyvä englannin kielen taito. Ranskan kielen taito lasketaan eduksi.

 

Muut ominaisuudet:

EU:n toiminnan ja instituutioiden tuntemus on eduksi. Kansainvälinen opiskelu- ja harjoittelukokemus lisäävät valmiuksia osallistua nopeatempoiseen ja laaja-alaiseen työhön. Joustavuus, paineensietokyky, kiinnostus oppia ja omaksua uusia asioita ovat hyödyksi tässä tehtävässä. Sosiaaliset kyvyt auttavat uusiin verkostoihin sopeutumisessa. Mahdollisen työkokeilijan tulee olla TE-toimiston työtön työnhakija.

 

Lisätietoja:

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa

[email protected]  

 

Lisätiedot:

Pyydämme lähettämään kirjallisen hakemuksen ja CV:n ’UTP työkokeilija’ otsikossa mainiten sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Haastattelut järjestetään etäyhteyden välityksellä.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.

 

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).