Avoimet työtehtävät - Virastopalvelutyöntekijä

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa / Brysselin edustustojen yhteishallinto hakee palvelukseensa virastopalvelutyöntekijää. Työsuhde on määräaikainen 01.03.2021 – 28.02.2022 tai sopimuksen mukaan, jatko on mahdollinen.

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa / Brysselin edustustojen yhteishallinto hakee palvelukseensa virastopalvelutyöntekijää. Työsuhde on määräaikainen 01.03.2021 – 28.02.2022 tai sopimuksen mukaan, jatko on mahdollinen.

 

Virastopalvelutyöntekijän tehtävänkuva koostuu lähetetyn virastomestarin avustamisesta ja sijaistamisesta, henkilökuljetustehtävistä ja muista työnantajan määräämistä tehtävistä. Työntekijän tehtäviin kuuluu autonkuljettajan ja vahtimestarin työtehtäviä sisältäen avustamista muun muassa kuljetuspalveluiden koordinointiin liittyvissä tehtävissä, työaikajärjestelmän hallinnassa ja neuvonnassa, kiinteistöjen turvallisuusasioissa sekä kiinteistöjen korjaus- ja huoltotehtävissä ja niiden seurannassa. Henkilökuljetustehtäviin sisältyy muun muassa edustustojen päälliköiden kuljetustehtäviä, ministerikuljetuksia sekä työmatkoja mm. Luxemburgiin ja Strasburgiin.

 

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä, turva-alan koulutus katsotaan eduksi. Tehtävään hakijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ranskan kielen taito on eduksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön, käytännön organisointikykyä, hyvää tietotekniikkaosaamista sekä joustoa työajoissa, sillä työhön sisältyy varallaoloa sekä ilta- ja viikonlopputyötä. Paikallistuntemus tai kyky toimia Brysselin kaltaisessa toimintaympäristössä katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, huolellisuutta ja kokemusta henkilökuljetuksista. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn kansainvälisessä ympäristössä.

 

Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Brysselin-edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen. Työntekijän pääasiallinen työpaikka on Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa.

 

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014) ennen työsuhteen solmimista. Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.

 

Lisätiedot työn sisällön osalta virastomestari Ari Hakola, [email protected], puh. +32 477 28 98 37. Palvelussuhteen ehdoista kertovan tietopaketin sekä lisätietoja työsuhteen ehtojen osalta voi pyytää [email protected].

 

Vapaamuotoinen hakemus (ml. ansioluettelo ja suosittelijoiden yhteystiedot) pyydetään toimittamaan ’EUE virastopalvelutyöntekijä’ otsikossa mainiten viimeistään sunnuntaina 14.2.2021 sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Haastattelut järjestetään etäyhteyden välityksellä.

 

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).