Avoimet tehtävät - Asiantuntija Suomen Belgiassa olevaan suurlähetystöön

Suomen Brysselissä sijaitsevien edustustojen yhteishallinto hakee palvelukseensa asiantuntijaa Suomen Belgiassa olevaan suurlähetystöön vuoden kestävään määräaikaiseen tehtävään alkaen 01.02.2020 tai sopimuksen mukaan. Jos valituksi tulevalla on aiempaa työkokemusta Suomen Brysselin-edustustoista, työsuhde voidaan sopia toistaiseksi voimassa olevana.

Asiantuntijan pääasiallinen tehtävä on Suomen ja Belgian sekä Luxemburgin kahdenvälisten suhteiden puitteissa näiden maiden EU-kantojen seuranta ja niistä raportoiminen, osallistuminen Belgian ja Luxemburgin järjestämiin EU-kantoja valottaviin tilaisuuksiin, yhteydenpito näiden maiden ministeriöihin ja muihin relevantteihin tahoihin, Suomen EU-kantojen esiintuominen ja vaikuttaminen Belgiassa ja Luxemburgissa; mahdollisesti Team Finland -koordinaattorin tehtävät sekä  muut päällikön erikseen määräämät tehtävät.

 Odotamme hakijoilta aiempaa kokemusta EU-asioiden parissa toimimisesta sekä raportointi- ja verkostoitumiskokemusta. Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen, ranskan ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta, valmiutta tiimityöhön ja joustavaa sopeutumista pieneen työyhteisöön. Tarjoamme mielenkiintoisen työn kansainvälisessä ympäristössä.

 Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Brysselin-edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen. Työntekijän työpaikka on Suomen Brysselissä oleva suurlähetystö, jonka toimialueeseen kuuluvat Belgia ja Luxemburg.

 Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.

 Tehtävästä kiinnostuneita pyydämme lähettämään viestin sähköpostiosoitteeseen [email protected], jotta voimme lähettää kiinnostuneille palvelussuhteen ehtoja esittelevän infopaketin. Lisätietoja työsuhteen ehdoista antaa hallinnollinen ulkoasiainsihteeri Tuija Lohi, [email protected], puh +32 473 82 74 37 ja työn sisällöstä hallinnollinen ulkoasiainsihteeri Eliisa Hänninen, [email protected], puh. + 32 472 07 19 39.

 Suomenkieliset hakemukset ansioluetteloineen OTSIKOLLA - BRY Asiantuntija - pyydetään lähettämään viimeistään su 10.11.2019 sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Käsittelemme meille annettuja henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietoja eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tietosuojakäytäntöömme voi tutustua osoitteessa um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hakija antaa hyväksyntänsä tietosuojakäytäntöön ja suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).