Team Finland -verkosto

Team Finland -verkosto edistää Suomen asiaa maailmalla: suomalaisten yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa. Verkosto kokoaa yhteen näiden alojen toimijat ja palvelut. Verkoston ytimen muodostavat näillä aloilla toimivat valtiorahoitteiset organisaatiot kuten ministeriöt, edustustoverkko, Business Finland, Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit, Finnvera, Finnfund sekä maakunnalliset, ELY-keskusten varaan rakentuvat kansainvälistymispalvelut.

Team Finland -verkosto auttaa yritystäsi kansainvälistymään, kasvamaan ja menestymään maailmalla. Lisätietoa palveluista kansainvälistyville yrityksille Team Finlandin nettisivuilta(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan).

Team Finland -yhteyshenkilöt Vietnamissa

Koordinaattori:

Touko Piiparinen
Edustuston päällikön sijainen
Suomen suurlähetystö, Hanoi
touko.piiparinen(a)formin.fi

Puheenjohtaja:
Keijo Norvanto, suurlähettiläs

Kontaktihenkilö Ho Chi Minh Cityssä:

Business Finlandin maajohtaja Trung Nguyen (suomi, englanti, vietnam)

[email protected]

Team Finland -toimijat Vietnamissa

Team Finland -verkoston tavoitteet Vietnamissa

Team Finland on sitoutunut kaupan edistämiseen ja yhteistyöhön erityisesti suorissa investoinneissa, työvoiman liikkuvuudessa, innovaatioissa, tietotaidossa ja teknologiassa. Vietnamissa Suomi-tiimi kehittää kehitysyhteistyön instrumenteilla vietnamilaista kauppaa, innovaatioita ja vietnamilaisten ja suomalaisten yritysten yhteisiä aloitteita.

Team Finland priorisoi niihin sektoreihin, joissa on eniten potentiaalia. Tavoitteiden saavuttamiseen Team Finlandilla on käytössään erilaisia instrumentteja.

Lisätietoa