Team Finland Alankomaissa

Team Finland -verkosto edistää Suomen asiaa maailmalla: suomalaisten yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa. Verkosto kokoaa yhteen näiden alojen toimijat ja palvelut. Verkoston ytimen muodostavat näillä aloilla toimivat valtiorahoitteiset organisaatiot kuten ministeriöt, edustustoverkko, Business Finland, Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit, Finnvera, Finnfund sekä maakunnalliset, ELY-keskusten varaan rakentuvat kansainvälistymispalvelut.

Team Finland -verkosto auttaa yritystäsi kansainvälistymään, kasvamaan ja menestymään maailmalla. Lisätietoa palveluista kansainvälistyville yrityksille Team Finland -verkoston sivuilta(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan).

Team Finland -yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö Haagissa:
Petra Wullings, Trade Advisor
[email protected]

Team Finland -toimijat

Team Finland -verkoston tavoitteet Alankomaissa

Verkoston tavoitteena on suomalaisten yritysten toiminnan kasvattaminen Alankomaissa. Tämä koskee erityisesti energia-, tietotekniikka-, kiertotalous-, transportaatio- ja ympäristöteknologiasektoreita. Verkosto pyrkii niin ikään edistämään investointeja Suomeen. 

Verkosto pyrkii aktiivisesti ennakoimaan suomalaisyrityksiä hyödyttäviä trendejä ja uusia mahdollisuuksia. Verkosto panostaa tutkimus-, kehitys- ja innovaatioyhteistyön vahvistamiseen maiden välillä. 

Team Finland vahvistaa myönteistä Suomi-kuvaa Alankomaissa muun muassa tuomalla esille konkreettisia esimerkkejä suomalaisista menestystarinoista. Suomalaisella kulttuurilla on tärkeä asema Suomi-kuvan luomisessa. Suomi-tietoutta levitetään verkkosivujen ja Facebookin kautta sekä erilaisten esitteiden ja julkaisujen avulla. 

Team Finland –verkoston perustaminen avaa yrityksille uusia mahdollisuuksia. Verkosto sitoo paremmin yhteen alueen Suomi-toimijat ja on siten keskeinen väline tiedon jakamisessa ja keräämisessä.

Suurlähetystön kokoustilojen vuokraus suomalaisille yrityksille

Osana Team Finland-palveluja suurlähetystö tarjoaa suomalaisten yritysten käyttöön kahta kokoushuonetta, jotka sijaitsevat suurlähetystön tiloissa Haagin keskustassa.

Iso neuvotteluhuone (32 m² ) - Helsinki

Isoon neuvotteluhuoneeseen mahtuu enintään 30 ihmistä. Neuvotteluhuoneen varusteina ovat älytaulu, videoseinä ja äänentoistolaitteet sekä tilaisuuden mukaisesti tuolit ja pöydät.

Vuokra:

Alle 4 tunnin varaus: 150 €
Yli 4 tunnin varaus:    300 €
Lisäksi veloitetaan hallinnointikuluina 10 % laskun loppusummasta.

 

 

 

 

 

 

Pieni kokoushuone (13 m²) – Stadi

Pieneen neuvotteluhuoneeseen mahtuu neljä henkilöä.

Vuokra: 

Alle 4 tunnin varaus: 50 €
Yli 4 tunnin varaus:    100 €
Lisäksi veloitetaan hallinnointikuluina 10 % laskun loppusummasta.
 

Tiedustelut ja varaukset pyydetään lähettämään sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse +31703469754.

Lisätietoa

Edustusto ei vastaa linkitettyjen sivujen sisällöstä.